30 November 2011

::: Kenapa ZAKWAN NANGES Masa Tgk Happy Feet 2 ?!! :::


Assalamualaikum & Selamat Pagi!
Arini lambat bersiaran, hehe
Sebab gi BW ngan jenguk2 FB dulu ;)

Semalam kan MamaZakwan ada citer
Pasal kami pi tgk Happy Feet 2 kan?
Sebenarnya kan..
Lepas abes citer tu Zakwan nanges tersedu2
Terkejut kami mak pak nya ni
Haha!
Ye la, takkan citer kartun jek Zakwan bleh nanges2

Bila sampai kat luar
MamaZakwan pun pujuk2 la
Masa tengah tunggu PapaZakwan pi toilet
MamaZakwan pun tanya la kat Zakwan, nape Zakwan nanges
Zakwan pun jawab la
Rindu Papa...

Dalam Happy Feet 2 tu kan ada jugak kisah kekeluargaan
Cam si anak penguin (Eric) tu lari sbb malu
Pastu bapaknya (Mumble) pi cari sampai kaki luka2 takleh menari
(sape yang dah tgk citer ni paham le kot apa MamaZakwan citer ni)

Lerrrr.... Ingatkan pebenda la
Rupa2nya dalam hati Zakwan ada taman ;)
Tu sebab Zakwan nanges tu
Terkesan kat hati dia tgk hubungan anak+bapak penguin tu

Adoi la..
Zakwan, Zakwan...
Bila depan PapaZakwan takmo plak peluk & sayang Papa
Ego jek lebih, haha!
Kalu dengan MamaZakwan bila2 masa anytime dia bleh peluk & sayang


Zakwan malu, PapaZakwan amik gmbo die tgh nanges, haha!




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

so sweet wawan...syang betoi ngan papa dier ni...

Nigina berkata...

alahai so sweetnya hehehheheh

e!ya berkata...

owhh zakwan syahdu hukhukkk erk tgk happy feet...mmg dlm ati ada taman laa zakwann...

MRS. K berkata...

hahaha.. adoi... kelakar la zakwan nih.. pasni kena peluk papa selalu sebab mama nak peluk adik baby.. heheeh

Salina@IbuAqil berkata...

Alololo!!! Dlm hati ada taman bunga2.. Hi3!!! Comel!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

dalam hati ada taman rupanya...

amiey lee berkata...

hahahaha ala sweettttttt...

kta plak masa dh nak habis cerita tu sarah ngamuk n nagis nak popcorn...heee last2 bila hubby bawa keluar aja..terus tertido..
penat agaknya

eB ezrin berkata...

ekekkekekek geng ngan aed la tuh ;p
ps: haku nk gi tgk gaks. x kira ;p

alyyani berkata...

alahai, sweet nye anak bujang nad ni. dah ada perasaan gitu sekali. kira dia paham la bila tgk cite tu kan? :)

Cute Mum berkata...

memang betul pon cerita nie ada mesej yang baik pasal hubungan kekeluargaan.. macam mak eric yang sangat penyayang..
suka tengok mak eric tue tenangkan perasaan eric tengah marah..

MamaYatie berkata...

alahai abg zack...dlm hati ada taman rupanya...that's mean zakwan sudah faham cerita yg ditonton & dah ada 'jiwa' di situ..good boy!

mummy_ayu berkata...

ala sweet.....sampai nangis lagi,

Nad, barang dah sampai..tq so much!! and barang Net tu, nanti Ayu pas kat dia...tunggu entry Ayu.. :-)

hani syahida berkata...

sweetnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...