17 November 2011

::: KAD KAHWIN | Kawan2, Simpan Lagi Tak Kad Korang Dolu2..? ;) :::

Ni lagi 1 kerja MamaZakwan
Sebelum bercuti panjang masa pantang nnt, hehe
Tapi kali ni tolong Atok Zakwan plak
Sekaligus tolong Aunty Wawa gak la...
^_^


Nak watpe banyak2 kad2 kawen ni..?
Atok Zakwan mintak tolong sort kan kad2 ni
Amik alamat2
Supaya senang nak menjemput plak pasni, hehe ;)

Banyak tak banyak..
Kad2 ni Atok Zakwan dpt jemputan sejak tahun 2007 jugak ar..!

Bila tgk2 balik kad2 kawen ni
Teringat plak kat kad kawen sendrik, haha!
Antara banyak2 ni
Ada la beberapa kad yg bagi MamaZakwan agak kreatif gak la

Ni bukan Cinta Muka Buku...
Tapi Cinta GOOGLE, hehe...

Pasport Perkahwinan ;)

Ni plak cam buku mewarna ^_~


Konfem2 MamaZakwan takkan buat gitu, hehe
Almaklum, MamaZakwan ni oldskool sket =P
MamaZakwan punya simple2 jek

Memang simple sesangat! ;)

Aunty Yaya punya plak
Jenis berpoket
Siap kasik kalendar skali tu...

Aunty Wawa punya...?
Ntah... Aunty Wawa nak kasik surprise! =p

Kawan2 simpan lagi tak kad kawen kawan2..? =p
Share2 la, hehe...


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

kad kawin kita samalah
tapi kaler ijonya..
huuh..
owh yer nad
creamcheese bran phildepia tu halal and also brand tatura
pun halal
jgn risau
klu whip cream tu boleh la cer tgk brand arla or meborg
then boleh guna la biskut mayat tu andaikata tadke cake
klu nak ltk cake pun boleh
sedapnya cake moist coklat or cake pound
kat tesco or giant mmg byk

sue zainun berkata...

ADA2..TAPI TAK CHUMEL PON..

cikbedahlaser berkata...

simpann.. tp org len nye.. err byk gak buang dr simpan..
sy nye cam buku skolah... hehehe siap gune kertas cam buku latihan tu.. ekekekekek

mamalieyna berkata...

hikhik..weekend lepas baru je belek kad kawen kak eina, sbb dok belek2 album..terdetik gk nak publish kt blog, tunggu masa je..tapi kad dr jemputan orang, tak simpan la..hee~

MrS. F!zA berkata...

wowieee
cantiknya kad kawin cinta..sebijik mcm gugel..kretip gilerr

Alycia berkata...

simpan 1.. sbg kenangan ;)

kayyana berkata...

simpan.. sayang nak buang sbb lepas tu mmg takkan dpt lg kad kawin dieorg kan.. yelah kawin kan sekali seumur hidup.. klu kite buang ibarat kite tak hargai jemputan mereka pulak.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...