29 November 2011

::: HAPPY FEET 2 | Memang BEST! Anak2 Mesti Suka! :) :::

Cadang2 nya nak pi tgk Happy Feet 2
Ari Ahad aritu kat Alamanda
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/11/happy-happy-happy-feet-yeayy-d.html

Tapi cemane tah
Bleh plak lepas tgk JJCM ngan Melodi
Masing2 pakat tido secara berjemaah
Nak2 plak bila dah ptg camtu ujan lebat
Laaaaaagi la sedap beradu, hehe

Akhirnya
Kami tukar plan pi Mydin USJ jek
Beli barang dapur
Ari Isnin (semalam) baru la pi tgk Happy Feet 2
Kat Jusco AEON Bukit Tinggi
Kuar umah kul 9.00
Sampai kul 10 ~ lampu Jusco pun tak bukak lagi, haha!
Dapat la tiket kul 11.30 pagi
^_^

Dapat la RM9 ;)
Kami tak tgk 3D... tgk 2D jek

Kesimpulannya :
Memang BEST!
Tenang jek pikiran tgk diorg joget2, nyanyi2
(MamaZakwan plak yg terlebey sudaaa... =P)
Zakwan pun kemain joget2 jugak
Hehehehe..


Sebelum wayang start
Kami pi jenjalan dulu
Sempat la layan Zakwan naik menan token ni
Duduk je, tak main pun =P
PapaZakwan plak sempat la soping2 kat Daiso


Blum masuk panggung
Popcorn dah tinggal separuh, haha!
Buruk perangai anak beranak ;)

Teringin gak nak tgk Puss in the Boots tu
Tapi Zakwan tak berkenan kat kucing2 ni
Takpe2, next wayang kita tgk Alvin & The Chipmunk 3 plak
Harap2 sempat la, haha! =P
Ngeee~

p/s :
Lepas tgk Happy Feet 2 Zakwan nanges..?!!! Knape?
Jeng, jeng, jeng... ^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

mama tisya berkata...

zakwan tk suka kucing ek..klakar gk citer puss in boots tu...tisya tk sbr nk tgk alvin & chipmunk

Imaan09 berkata...

best ek?? ruhil suka je tgk wayang ni..tp nk tgu dia stabil tu takes time sikit.. kan masuk2 tu ada iklan cemacam, pastu bunyi super kuat..

syawalsimpsons berkata...

syawal pon suke tengok jugak,,,,best kan...

amiey lee berkata...

itula kta pun smlm ingt nak tgk happy feet.. tapi sarah nk tgk meowwww

mummy_ayu berkata...

best ek?

MRS. K berkata...

anak2 mesti la suke tgk joget² ni.. tapi i rasa cam bosan sikit la tgk cite ni.. not my type kot.. huhu

eB ezrin berkata...

uit psl x ajak? kami blom gi tgk lagi. hu3

Myra Jay berkata...

Ramai cakap cite Puss in boots ni best, tp dah Zakwan lak tak suka kat kucing..

Apapun yang penting dia happy kira cukup la kan kak..

Cute MuM berkata...

happy kan cerita tue..
kami pon dah aim nak tgk chipmuck..
nampak macam menarik jer..
:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnoknya zakwan dpt tgk movie ye..
semalam kami jalan JJ gak kat JJ cheras selatan, zaquan dh nagis2 nak tgk wayang tp full booked jd kami beli popcorn jerk..hehehehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hehehe...same jek port zara n zakwan main..arituh pass tgk puss in the boots tu pon layan zara main jap kat area nih..abeh gak rm5 dok main menatang tu jek..=p

ADEEYA berkata...

Cerita kartun tu best ek? Nak tengok lah nanti hihihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...