11 November 2011

::: GET READY! Yeay, Dah Siap! ^_~ :::

TQ Nenek Zakwan ;)
Sebab buatkan sarung tilam & bantal tu
^___^
Suka, suka, suka...!


Kain sarung tu MamaZakwan beli kat IKEA
Dah siap2 potong 3meter kalu tak silap
Harganya MamaZakwan lupa plak.. Sebab dah lama beli
Tilam+2 bantal panjang+1 bantal kepala tu pulak
MamaZakwan beli drp kawan Aunty Yaya
RM100 utk 1 set

Tapi biasa la....
Abang Zack sorang ni bukan bleh nmpk menda yang baru2 camni
Dia dah rasmikan dulu dah tilam ni, hehe
Sabo je la ;)

p/s :
Kalu pandai jahit cam Mamalieyna...
Dah lama MamaZakwan jahit sendrik sarung tu, huhu!
Siap bleh buat beberapa set lagi, haha!
Tapi tu la... Sebab tak pandai, kene la mintak tolong =P

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Zue AnnaLeeya berkata...

alahai... shomelll...
tak sabo nak jahit gak utk new baby...
bantal seme pakai yg abg airel jerk...
cuma akak nak jahitkan sarung bantal dan sarung tilam baru jerlah... hehehe

@e_da berkata...

sweet giler colour hijau ni.. i like!!!

MamaYatie berkata...

haha...sama la kita Nad...beli kain antor kg..MIL jahitkan...tp lepas mysara tak nak duk palypan, akak terus simpan tilam kabu ni...reserve tuk baby boy...wakaka...verangan...

mummy_ayu berkata...

menariks...memang menariks....color yg ceria...
sama la..Ayu pun tak pandai menjahit..niat nak belajar tu ada..tapi tak tau la bila..he he he

eB ezrin berkata...

color dier cantek :)

[-suziey-] berkata...

cantik design dia..stripes..smaala kita nad..klu la tgn lembut utk menjahit..haih mcm2 dh kita jahit..ahahahah

mamalieyna berkata...

cantek sangat~ jeles ni,,nk cari gak la kain belang2 jahit lg sepasang..hahaha..

i like green...ceria~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...