04 November 2011

::: Gara2 Entry CUTEMUM... Akhirnya Dapat Bersua Muka ^_^ :::

Ye..
Gara2 entry CuteMum semalam
MamaZakwan tak tahan tgk Sate Willy tu..!
Trus MamaZakwan SMS PapaZakwan ajak pi makan
^_^

Kali ni, sebelum sampai sana
Kami siap2 tepon nak order trus
Taknak tggu lama2 dah, huhu!
Alhamdulillah
Dapat jugak akhirnya, yesss!! =P

Muka gumbira dpt makan sate Willy
Pasni mau setahun 2 tak mintak2 sate dah, haha! =D

Sate yg menjadi igauan MamaZakwan, nyum2 ;)

Teh ais gelas besar ;)

Nasi Lemak Bobo ada, Nasi Ayam Sempoi pun ada, hehe...
^_^


*********************

Rezki punya pasal...
Malam semalam jugak la MamaZakwan dapat jumpa ngan CuteMum
Rupanya CuteMum, Dania @ Daddy Dania pun pi dinner kat sana
Alhamdulillah
Dapat jugak ketemu akhirnya
;)

Dania sangat lah comel!!
Geram btul tgk anak dara CuteMum tu!
Dan seperti kebiasaan,
MamaZakwan mesti lupa nak amik gmbr sama2 ngan CuteMum & Dania
Tu la, ralit & teruja & hepi punya pasal! =p
Takpe, ada rezki kita jumpa lagi


p/s :
Harap2 aura selalu menang contest CuteMum sampai la ke MamaZakwan malam tadi, haha! =P



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

MRS. K berkata...

slalu makan kat sana tapi tak penah teringat nak oder sate.. hehe

kekucingkatz berkata...

hahaha....apa ke jadah kome anak beranak asyik tunjuk tanda bagus...tak larat nak gelak aku...

Zue AnnaLeeya berkata...

haishhhh.... nad nih...
akak plak tetiba rasa nak mkn sate.... heheh

amiey lee berkata...

hee besttttt..bila kta nk mkn sate willy ni

eB ezrin berkata...

kalo u rajin insyallah :)

Nafisa81 berkata...

wow..besttt...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hehehe..akhirnya lepas jgk ngidam mama zakwan ye..satay willy mmg best..

Cute MuM berkata...

Heheh.. Tuelah pasal.. Masa sampai ada gak usha2 kot2 nad ada.. Tau2 dpt sms.. Hihihi.. Teruja... Insyaallah.. Ada rezeki nad menang contest.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...