16 November 2011

Dalam 1 JAM | 4-5 Kali Ke TOILET Jek..! ;(

Bukan Zakwan @ PapaZakwan...
Tapi MamaZakwan!
Bukan sebab cerry berry

Tapi sebab nak terkucil jek, huhu!

MamaZakwan kan dah 8 bulan lebih preknen
Dah nak masuk 9 bulan pun mggu dpn!
(Cepatnya..!)
Baby pun semakin membesar
Dah asek 'menolak2' pundi kencing jek
Tu yang dalam 1 jam
Ada la 4-5 kali gak gi toilet..!
Letih ar...
Naseb baik dok umah je, huhu!


7 comments:

Alycia berkata...

haah kan.. kalau dah dkt2 ni mmg asyik nk kencing jer.. rs nk letak toilet kt sblh jer hehe..

wan nurul hezrina berkata...

wahhh dekat dah.mesti berdebar2 kan.

mamalieyna berkata...

samalah kak eina pun, seb baik kt opis ni, ada toilet terdekat..hee~

time jenjln ke mana2 je agk susah slet, leceh jap2 rasa nak ke toilet..hu~

amiey lee berkata...

ye la nad..makin hampir makin gitu kan..menekan2.. dulu kita gitu la... kt opis..asik ulang2 alik aja huhuhu

Suhana Shahril berkata...

take care, Nad!

lia berkata...

Nad, baby mesti rambut lebat ni, dat y geli2 nak p kencing tu... Kita nengok nnt betoi dak ek he3...

Imaan09 berkata...

memang mcm tu..sy kt opis ni, dah laa tandas terdekat tandas cangkung..klu 'urusan besar' adoiii, cramp kaki!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...