21 November 2011

CONTEST FB | Mula2 Menang Voucher RM50, Mana Tau Pasni Menang CASH =P

Alhamdulillah
Berkat dok rajin join contest FB, hehe
Ari Khamis lepas
Dapat 2 berita gumbira sekaligus!

1 menang gift voucher RM50 from Colourful Collections
Dapat la nak merasa tudung2 baru & free ;)
Kat Colourful Collections ni ada 3 orang pemenang
MamaZakwan salah sorang daripadanya
Alhamdulillah...



Lagi 1 plak menang kat ANIS ESHOP
Kali ni menang sengsorang
Ngee~ ^_^
Menang utk cabutan minggu ke-4
Alhamdulillah
Details dah antar tp adiah taktau apa lagi...
Tunggu je la...
;)



Dua2 pun base on lucky draw
MamaZakwan jarang bertuah kalu cabutan2 ni
Hehe...

Takpe, slow2 kayuh...
Mula2 gift voucher jek
Pasni ada rezki menang IPad ke, G-Tab ke kamera ke, TV ke..
Hehehehe....
Angan2 tinggi bebeno! =P

8 comments:

Nana berkata...

tahniah!

mama tisya berkata...

tahniah..

Alycia berkata...

wah.. rezeki baby tu ;) tahniah..

@e_da berkata...

kalau dah start nti akan berterusan.. doa2 moga menang lg.. tahniah nad

Cute Mum berkata...

tahniah..
insyaallah kalo ada rezeki tak kemana..
:)

mamalieyna berkata...

tahniah...tak aktif lgsg FB kak eina ni..he~

MamaYatie berkata...

congrates Nad! usaha tangga kejayaan..akak tak dan nak kejar dah...huhu

wan nurul hezrina berkata...

nielah namanya rezeki org mngandung=)eh tak lama dahkan wawan nak dapat adik?tak sabar nak tgk gugurlker boy ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...