14 November 2011

::: BIASA-BIASA Je... :::

Salam sume! :)
Arini dah 14/11/2011 kan?
Takde yang special pun, heheheh....
Cumanya terasa cepat masa berjalan, huhu!

Lepas PapaZakwan tak jadik nak balik Teluk Intan
Ingatkan ada la menda2 best nak dibuat ari Sabtu
Tapi malangnya
Sabtu tu dari pagi sampai ke tgh ari hujan memanjang
Tak bleh nak ke mana2 pun
Kluar kejap je sbb nak pi cari ayam
Nak buat sup

Anak bujang MamaZakwan sorang ni demam
Dia request nak sup ayam panas
Tu yang ujan2 pun kluar jugak pi cari barang

Bila dah ujan2 tu
Jawabnya tgh ari sampai ke ptg tido jek la anak beranak, hehe...

Demam2 pun
Tapi aktifnya macam orang tak demam pun, huhu!
Lega gak la...
Cuma Zakwan kurang nak makan

10 comments:

e!ya berkata...

zakwan bantal tue sama mcm antie laa..cepat sehat okeh..

Nana berkata...

tu la dia klw dah demam mesti xlalu nak makan pastu kang badan susut kejap je..

eB ezrin berkata...

musim nih emnakutkan kan? hu3. get well soon sayang

MamaYatie berkata...

ciannya anak bujang Nad..
nadhira pun masih on off demam..
batuk & selsema pun teruk juga..huhu

kayyana berkata...

sekarang ni musim budak2 demam agaknye kan.. bc blog ni citer pasal anak die deman.. sian sgt.. tp as long zakwan aktif should be ok... tgk die tdo siap selimut mcm best je kan kankan.. semoga cepat sembuh!

ummiaqeef berkata...

get well soon zakwan!

Nigina berkata...

ala ciannya.. demam pun still nampak comei... moga cepat sihat yer

mamasuri berkata...

ala cian nyer...
suri pulak asyik selsema jer...
tp bebudak kan...sakit pun tak ingat bila main...
semoga zakwan cepat sembuh...

wan nurul hezrina berkata...

mmg merisaukan kalu anak2 sakit n demam nie.tp selagi dia aktif oklah no need to worry sangat..chatker mama zakwan?dah bape bulan ek?

ADEEYA berkata...

Alahai Zakwan. Cepat sembuh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...