17 November 2011

::: ASTERUK... Oh Asteruk! Huhu..! :::

Gara2 lambat bayar la ni
Sampai kene potong kejap, huhu!
Alasan : Lupa bayar... (Alasan! Wekk..! =P)


Bila bil sampai...
Baru la perasan!
Rupa2nya fee utk sambung balik pun kene charge!
RM20 tu.....!!!!

Pengajaran : Jangan lambat2 bayar bil Asteruk! =P

p/s :
PapaZakwan kata tak lama je lagi...
Pasni nak potong trus!
Zakwan dah takleh tgk CH 613
MamaZakwan dah takleh tgk CH 701 & 702
PapaZakwan dah takleh tgk CH 811, 812, 813
Baru adil dan saksama! ;)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

♥ Elin ♥ berkata...

cas mcm2...lepas tuh asik ulangan sepuloh kali...

amiey lee berkata...

nad itula kita pun tension ni... dpt bil kena caj rm156... heee selalu 125 aja...rupanya emy salah byr...pegi bayar insuran sarah 125..astro 100...terbalik...

kali ni ada tunggakan plak 25 hinggit senget tull

Salina@IbuAqil berkata...

Dasar Astruk brtoi!! ;)

eB ezrin berkata...

geram kalo kena charge x tentu. hu3

Sidratul Muntaha berkata...

xleh buang lagi sbb tu ler dak aqil belajo.
610 and sebelumnya
clever edsis malaysia.
bijaknya sains
sains comot
finger tips
oklah tu..
buat as tusiyen..
nakn berhibur sgt pun taklah..
ade pun hbo tu time2 ade movie best
dah kami ni mmg jarang kaur rumah tgk wayang..
mmg berguna dalam tak bergunanya la astro nih
bkn ape..
karang dok tuakr unifi la ape la..
tahu2 satu company jer..
'anak syarikat'
esok lusa dah start jam,dah ramai..dema pun buat pangai jugak mcm astro..

Gieyana berkata...

mmg teruk tul smpai chrg 20..dulu 10 ja taw! kak G x tau lah brp asteruk kt umah tue psl auto deduct cc hubby..ritu byr sendiri tp asik miss out jer..tue yg wt auto deduct tue..huhu

Nazz@Purple berkata...

guna la unifi :)

Imaan09 berkata...

memang teruk.. dulu bagi channel promosi.amik laa..bila dah abes promosi, nk discontinue, kena cas rm10.. klu kurangkan pakej pun kena cas.. adoii!
pastu..sokong elin!ulang sampai dah xlarat nk tgk..611 y babytv pun dah stop..kena bayar lak nk tgk..huhuu..skang ni, berguna tgk EPL je laa..hehe

mamalieyna berkata...

huu~ kak eina lak, bulan byr ontime ikut rege lama, byr online je, tak tgk bil..sekali bila tgk bil..byk tertunggak sbb charge baru daa...dia kasi up dekat RM10..huu~

igt takmo dah, tp kang boring lak..hu~

Zue AnnaLeeya berkata...

asteruk mmg gitu...
bab charge lebih2 cpt jer kan???

tp rasa mcm xleh plak klu xde asteruk nih...
bdk2 tulah.... nak2 airel la... nak tgk katun...
nak wat cmner kan???? huhu

lia berkata...

Hu3 legaaa sbb aku mmg xde kuali lebey he3

sue zainun berkata...

huhu memang pon..sue slalu kena..alasan yg sama gak..hihihi..lps tu kena tunggu 3 hari baru leh ada semula..adehhh.tp kalo xde astro cam xbest lak sb sue suka tgk HBO..anak lak suka tgk astro ceria..en suami tgk bola..hah..terpaksa la pakai astro gak..

MrS. F!zA berkata...

kitorg pon pernah kena sekali..tulah hubby kita suka lmbt2kan bayar..

kayyana berkata...

astro sekarang ni cekik darah.. baby tv pun nk cas 5 hinggit.. bg free mcmlah bankrupt kan... geram tol... nk potong pun kene fee nk sambung pun kene fee.. tp dulu rasanye sepuluh ringgit je mama zakwan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...