03 November 2011

:: Apa MAKANAN FEVERET Anak2 ? ::

Saje je MamaZakwan kasik up citer ni
Nak kongsi ngan kengkawan hal anak2..


Kalau tanya Zakwan
Dia akan mintak nasi + sup ayam
Cam yang MamaZakwan buatkan ni la..
Ni memang feveret Zakwan

p/s :
Harga ayam mahal bebeno le skrg ni
Kat Giant aritu RM17 lebih
Gi Mydin nasib baek murah.. RM12
Tak leh makan ayam slalu nampaknye skrg ni, huhu!


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

MamaYatie berkata...

sama la ngan anak dara 3 orang tu...tak jemu2 makan sup..

last week belik kat pasar malam putra height RM 8.20 sekilo..sekor dlm RM15-18 jugak la..huhu

Axie04 berkata...

almira pun memang suka sup
ape2 pun mesti ade sup baru la bnyak skit makan
klu idak leh dikira bape butir nasi yang dimakan

mamalieyna berkata...

herga ayam kt giant mahal..kak eina beli kt paso lebih murah...hu~

samelah, arif suka sup jugak + carrot...! like zakwan tuu..

Sidratul Muntaha berkata...

samalh mcm setot
suke sup dan sup..
taip lately dia lagi kaur mkn cake coklat,cheese...
ayam goreng...
adei..
makin gumuk la..
12 ringgit?
huhuh
akak beli kat NSK
lagi murah2...
masih lagi 7 - 8 ringgit seekor kot?

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum nad...
ayam memang mahal.. so nak kena beli seminggu sekali je.. eheheh.. kalau anak akak si haikal tu, dia suka sangat makan nasi sup.. sama gak cam yang gambar nad tu. tapi ayam kena ayam upin ipin je.. (drumstick) kalau part lain dia tak suka.. sama sebijik dia nak mcm upin ipin.. tapi sup leh boh sayur apa2 pun.. bawang ke.. daun sup, carrot, bunga kobis or whatever, tapi bila sendukkan kat dia kena kasi kosong sup je., nk boh carrot kena boh sekeping je, tak leh banyak.. tapi sup tu pun dah banyak vitamin2 kan.. kira oraittt gak kalau ikut kata doktor.. :) eheh

eB ezrin berkata...

aerish & aed x mo mkn skang x tau np
eh amahalneyr ayam... x prasan sbb kami mknn ikan jerk la nih...
ps: slamat hari rayer aji (",)

ADEEYA berkata...

My fav ! :D huhuhuhu boleh geng lah Zakwan :D

Nana berkata...

sama mcm damia
makan nasi ngan sup xyah lauk pon xpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...