07 Oktober 2011

:: Update HARGA Canvas Photo ::

Semalam MamaZakwan tak dpt nak reply komen kengkawan
Sori sesangat ye kengkawan! Huhu...
Sebabkan...
Hemmm, malas nak kabo
Baca je sini


Ramai yang bertanya pasal harga
Canvas yang MamaZakwan dok order tu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/mengorder-canvas-lagi.html
^_^

Ni MamaZakwan kasik harganya
MamaZakwan copy paste dr FB owner jek ye

Size in Inch
12" x 18" = RM 60
16" x 24" = RM 80
18" x32" = RM110
20" x 30" = RM 110
24" x 36" = RM150
20" X 40" = RM170

Yang ni masa 1st time order
Saiz 16' x 24'
Besar! =p

Square
14" x 14" = RM55
16" x 16" = RM 70
20" x 20" = RM 90
24" x 24" = RM 110
36" x 36" = RM220

Harga tak termasuk postage tau
Tapi kalu nak amik sendrik pun bleh..
MamaZakwan pun pi amik sendrik je kat Shah Alam

Ni kali ke-2 order
Tiga2 saiz 12' x 18'
Dapat diskaun kalu buat byk ;)


Ni emel tokei tu : 3dcanvasphoto@gmail.com
Nak tanya apa2, baik la tanya trus kat empunya diri
Kalu nak tgk contoh2 gmbr customer lain yg Canvas Photo ni dah buat
Meh KLIK SINI JEK ;)








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

farra8979 berkata...

dulu penah order ngan fila tapi black n white... ^__^

mummy_ayu berkata...

tq for good info..senang nak budget2 ..size mana nak.. :-)

Nana berkata...

wah tq mmg tingin nk wat juga ni

MRS. K berkata...

i pon ada order tapi dengan framekasih.blogspot

Salina@IbuAqil berkata...

Tringin nk bt jgk lah.. ;)

eisyaawie berkata...

sy pom dah add kat fb dia.... kalau dekat boleh laa g ambil sendiri....tp kalau jauh tue..post jer laaa.....hehhe

@e_da berkata...

wah menarik juga ni...

farhanna berkata...

mama zakwan, i link u yer

eB ezrin berkata...

tq... eB dh tgk smalam.. minat sgt2... ader wit baru leh citer ;p

eima berkata...

huhu bleh tahan rega tp cunn la ....nanti nk wat gak ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...