07 Oktober 2011

:: SMALL & SIMPLE Celebration Utk ZAKWAN ::

Ari Rabu lepas
Kami pi Giant Putra Height
Tujuan asal nak celebrate besday Zakwan
Kat Secret Recipe

Memang simple, memang budget abes, haha!
Meh tgk gmbr ;)



Zakwan terharu sbb PapaZakwan wat surprise!
PapaZakwan pi beli 2 slice kek (budget tak budget, haha!)
Letak lilin sebatang kat setiap kek
Letak Zakwan punye menan Mc Queen & Mater (CARS)
Yang PapaZakwan siap2 bawak dr umah

Sebab Zakwan asek mintak kek Mc Queen jek
Tu yang datang idea bernas gini
(budget lagi, haha!)

Kek ada menan Mc Queen

Kek ada menan Mater plak ;)

Zakwan suapkan Papa...

Zakwan suapkan Mama plak ;)

Sangat terharu & sebak
Bila Zakwan sangat2 terkejut ngan surprise PapaZakwan
Tengok atas kek ada menan CARS
Walaupun Zakwan tau tu menan dia sendrik
Zakwan tetap cakap
'Tima kasih Papa, awak memang baik hati'
Sambil peluk leher Papa n cium pipi Papa
Aaaaa...!!! Rasa nak nak nanges masa tu jugak, uwaa..!

Memang sangat budget! =p
Apa la Papa ngan Mama ni, kan Zakwan?
Tapi at least ada gak kita celebrate sesama
Insya-Allah esok kita gi jenjalan ye
Naik komuter, gi main kat playground KLCC
Insya-Allah kalau keadaan mengizinkan....




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

Salina@IbuAqil berkata...

Alololo!! Sweetnya.. Nak jgklah wat utk Aqil nye kek besday thn dpn kek Cars.. Hi2!!!!

eima berkata...

panadai nye wawan ckp cam tu ....

syawalsimpsons berkata...

ala so sweet wawan....sukenyer...kalo celebrate bufday syawal depan kalo dier cakap camtu mesti bestkan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

yg penting dpt wat zakwan happy..

ummiaqeef berkata...

matured la wawan ni.. dah pandai ckp mcm tu.. haritu besday aqeef pun beli 1 slice je share 3 org, hahaha..

MamaYatie berkata...

huhu...sangat mengharukan kata2 dia...
nnt gi KLCC bawak la baju mandi sekali..leh mandi kat kolam sebelah playground tu..

umiliza989 berkata...

salam...
nak sama2 menang ipad x?
klik link nie:

http://says.my/social-good/ipad-2/umiliza989

sing up melalui fb tau...

liza bantu awak,awak bantu liza...jom kita sama2 berusaha untuk menang ipad2...

[-suziey-] berkata...

simple but meaningful..tu lebih elok kan..hikss..sweet jek...i likeeee

farhanna berkata...

cm sedap je kek tu.. btw happy bufday zakwan

ADEEYA berkata...

Aloo comelnyee Zakwan. Bigboy kan pandai diaa :)

MamaRifqy berkata...

simple tapi okkkk!! sangat ok....!!!

mamalieyna berkata...

comelnye kek zakwan...mintak sket...^_^

sukahati la dia tu..simple but sgt bermakna fgitu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...