13 Oktober 2011

:: Sepetang BerBASIKAL Ke Taman ;) ::

Basikal ni sebenarnya hadiah besday Zakwan tahun lepas (2 tahun)
Tapi sangat la jarang2 Zakwan nak naek
1 masa tu basikal ni lagi besar dari Zakwan
Lagi 1 masa tu Zakwan sgt obses dgn jip kuning yg PapaZakwan belikan

Bila dah menginjak ke umo 3 thn ni
Rajin plak dia nak naik basikal tu
Ye la, lagipun Zakwan baru pandai kayuh
Dan yang lagi best
Sekarang ni Zakwan pulak lagi besar dari beskal tu, haha!

Petang kelmarin
Lepas PapaZakwan balik dari keje
Papa ajak Zakwan gi taman
Tapi syarat Papa, Zakwan kene kayuh beskal
Takmo naik moto ;)

Papa & Zakwan :)


Tengok! Plastik pun tak bukak lagi dr beskal tu, haha!


Uit! Papa candid gambar Mama! :)





Sekali sekala dapat jenjalan camni
Seronok gak
At least ptg2 ada gak la kluar peluh
Walaupun taman tu sekangkang kera jek dr umah, hehe




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Aisy Nasiha berkata...

aik, cam kenal je taman ni...saujana putra ek?

amiey lee berkata...

huhu bestttt zakwan dpt kuar main beskal..belum ada masa nk bawa sarah n ashraf jalan2 kt taman huhuh

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Aisy Nasiha

a'ah saujana putra..dok sini gak ke? ;)

MrS. F!zA berkata...

thn depan blh darwisy main ngan abg zakwan kot..hihihi

MamaYatie berkata...

ni la xtvt weekend kami...duk kat taman ni selamat sket budak2 nak kayuh beskal..taman kat flat kami pulak bahaya sbb budak2 besar main bola kat court badminton..jadi kami gi taman kat Tasik BSP tur..

Cute MuM berkata...

bestnya dapat main beskal kat taman..
dania main depan rumah jer..
taman takder..

Mama Rayyan berkata...

sronok la bw zakwan jln2 kt taman maen basikal..biler la rayyan boleh bawa basikal ek hehe rayyan bru nk masok 4bulan la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...