25 Oktober 2011

:: Rombongan MamaZakwan Ke IKEA! =D ::

Ari Jumaat dah bercadang2 nak pi IKEA
Ari Sabtu tercapai jugak hasrat nak ke sana ;)

Mula2 plan nak pi dgn Zakwan & Papa jek
Tapi teringat plak Aunty Wawa keseorangan wiken ni
Jadiknya, ajak la Aunty Wawa skali

Sekali tu, esok paginya (Sabtu)
Aunty Wawa SMS kata Aunty Yaya & kids pun nak ikut
Sebab Baba Yeop keje, huhu!
Ksian plak depa anak beranak dok umah je
Jadiknya
Singgah la Pinggiran USJ dulu, angkut dema skali, haha!
^__^

Sampai kul 11, kul 2 kami balik dah
Walaupun tak lalu kat bahagian show room tu
(Sebab trus ke market hall)
Tetap amik masa 2 jam jugak
Apa taknya, nak layan 3 orang budak lagi
Nak layan mak2 budak nye lagi, hehehe

Ni la rombongan MamaZakwan, hehe
Ketua rombongan tak join, sbb kene jadik photographer ;)

Aunty Yaya & Baby Maira yang lena sepanjang kt Ikea ;)

Yeay, dah bleh balik..!!
Bersama hasil sopingan, haha!
Apa agaknya yg kami beli?
Jeng, jeng, jeng...... =p

Owh ye...!
PapaZakwan sempat berjejak kasih lagi kat Ikea aritu!
Setelah 6 tahun tak ketemu
Akhirnya jumpa jugak PapaZakwan ngan member se'UTM' kat Ikea
Dah kawen dah kawan PapaZakwan...
Dah ada anak dah pun, hehe
Moga ketemu lagi En Ajip! :)

4 comments:

mummy_ayu berkata...

suka gie ikea..best tgk deco2..and mesti terbeli mcm2..

nak gak gie ikea nie..nak shopping brg untuk rumah baru...

Nigina berkata...

heheh ingatkan minggu ni kami nak pergi ikea.. sekali tak jadi .. tunggu masa nak ambil carpet hadiah dari ikea tu heheheh... baru nak pergi balik...

farra8979 berkata...

bestnye.. lama dah x g ikea.. ^__^

amiey lee berkata...

seronok bertembung kawan lama kan..dulu pun gitu masa makan kfc..hubby terserempak kawan sekolah duia kira kat 15 tahun tk jumpa la... masing duk mendukung anak..lawak plak..bini masing2 sibuk ngan beg...hubby kna dukung anak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...