11 Oktober 2011

::: PLAY TIME @ Taman KLCC! ^_~ :::

Sampai2 je Suria KLCC yang dh byk perubahan tu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/plan-kami-menjadik-yeay-d.html

Mama&Papa trus bawak Zakwan pi Taman KLCC
Zakwan asek la bertanya
"Nak pegi mana ni Mama?"
Mama pun jawab
"Kejutan!"

Masa zaman muda dolu2
Dating jenjalan kat Taman KLCC ni takde pun terasa penat
Kali ni pegi terasa cam, awat la jauh sangat rasenya!
Haha..!
Nampak sgt usia dah meningkat
Stamina pun dah tak seberapa
Ye la, lagipun MamaZakwan kan bawak budak jugak dlm perut ni
Tapi kalu PapaZakwan yang merungut plak
Camno? Haha!! =p

On da way nak pi playground tu
Lalu taman air
Zakwan tak teruja sangat
Sebab dia mmg tak suka kalu tgk ramai2 org
Tapi bila nampak je taman menan yg bermacam2 tu
Zakwan dah tunjuk muka eksaited dia dah
Heehhehe...
Layankan aje la gmbr2 ni










Lega rasenya
Sebab dapat buat Zakwan hepi
Memula naik keretapi
Pastu main kat playground
Pasni ape plak?
^_~


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

syawalsimpsons berkata...

bestkan buat anak hepi kan...

Salina@IbuAqil berkata...

Uishhh ni kalo bwk Aqil mahu x nak blk umah bdk tu.. Hik3!!!!

MamaYatie berkata...

bagusnya zakwan..kalo anak2 auntie ni sebuk nak gi terjun kolam dah...hahaaa

amiey lee berkata...

nnti mesti tk saba di tgu adik dia kuar ada kawan nak main sesama

Wanita Mutalib berkata...

best best..bila Q nak besar niiii ngeee :))

[-suziey-] berkata...

kita pn xpnh bawa aQeel dtg sini..hehe..siap naik tren lagi nad ek..mcm best la skali skala buat camtu kan..

ank hepi kita pn senang hati..tp bila time dia buat perangai..kita plak meroyan..hahahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

lama tak pijak sini nie...rindu rasanya tempat dating nie..hahha

Mama Rayyan berkata...

sronok la zakwan bday tahun nie..comel sgt zakwan..=)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

beshnya zakwan.dpt naik train, dpt jam baru, dpt main playground lagi..mesti die enjoy sgt2 kan..=D

Nana berkata...

mmg bez kat sini sebab playground dia besar kan
klw damia ni jenuh la nak panggil balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...