20 Oktober 2011

::: Penangan Kartun CARS ^__~ :::

1 hari = 5 kali tgk CD Cars
Seminggu (5 hari) = ...?
5 hari jek, sbb hari minggu PapaZakwan tak bagi tgk CD Cars
Kalau dah sebulan pulak?
Sama2 la kita kira ye, heheheh




Zakwan pun dah naik hafal dah dialog2 nya
Tu belum nyanyi lagu

Tu la akibatnya
MamaZakwan gatai tangan beli CD Cars ni
Pening, pening, pening...



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

eT berkata...

hehe...dania dah 2 tahun dok tengok cite spongebob yg sama xboring2...mak pak dia yg boring...huhu
asal naik kete nk bobob...

amiey lee berkata...

sarah & ashraf pun gitu..tapi diorang suka SMURF

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!! Samalah ngan aqil.. Sampai calor balor vcd tu dikerja dek dia.. Duk pasang x brenti2.. Nayer!!!

ADEEYA berkata...

hahaha takde can la nak tengok cerita lain huhuhuhu :/ tp kids kan biasa lah :) zakwan zakwan

mamalieyna berkata...

hehe...tulah kita yg pandai2 belikan CD kan..sama la cam kak eina, pndai2 belikan CD padahal diorang bkn tau mntk pun..hee~ hari2 layan sampai hafal pun..sabar jerlah~

tapi dak arif takla layan CD ni, upinipin n BoboyBoy je..hee~

lynndamya berkata...

wahh, haha akak xbeli sekali ke mainan2 Cars tu, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...