21 Oktober 2011

::: Ni Lagi Yang MamaZakwan BUAT... :::

Sebenarnya ni sambungan keje2 MamaZakwan
Utk Aunty Wawa
Dari entry ini :
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/ni-la-yang-mamazakwan-buat.html

Kali ni utk Rombongan Pihak Lelaki
Kami budget utk 50 orang jek dari belah lelaki
Ada 2 kategori (ecececeh....! =p)
1 untuk perempuan
1 lagi utk lelaki

Bekasnya mmg dah sedia ada dah
Cuma masa soping2 ngan Aunty Wawa aritu
Kami beli barang utk letak dalam bekas yang ada ni jek
Yang muat pun letak dalam ni face towel jek la
Heheheeh..
Save pun save ;)
Tapi bekas cantek tu, huhu!

Ni beg mekap
Untuk rombongan pihak lelaki (perempuan punya)
Nenek Zakwan beli masa kat Vietnam tahun lepas
(Cam tau2 jek Nenek Zakwan ni.. Siap dah beli banyak2 dah, hehe)
Beli banyak dpt murah.. 1 = RM1
Isi kat dalam kami letak face towel

Yang ni plak utk rombongan pihak lelaki (lelaki punya)
Bekas mengkuang
Yang ni pun dalamnya kami letak face towel jugak ;)


Aritu kat entry ini :
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/ni-la-yang-mamazakwan-buat.html
Ada yang tanya, door gift tu bagi bath towel ke?
A'ah, btul tu....
Utk orang penanggah (yang tolong2 masa hari besar nnt)
Kami bagi bath towel cam kat atas ni

Esok ada misi lagi
Tiap2 minggu mesti ada misi, hehe
Ye la, kenduri tak lama jek lagi
Kalu lambat buat, alamatnya kelam kelibut la jawabnya
Ye dak?
Apa misi nya?
Tunggguuuuuuu......!


p/s :
Pasni mesti ada jek citer yang ada kaitan dgn hari besar Aunty Wawa
Harap kengkawan takde la jemu yek!
^__^

6 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

jue pun sama weekend ni jue ada misi mencari benda2 mcm nad jugak untuk adik jue...
ingat nak beli kat nilai...
tengah duk serve lagi apa yang nak di beli...

wan nurul hezrina berkata...

mesti meriah nnt majlisnya=)

mummy_ayu berkata...

wah..cantik2...mesti seronok yg dapat tu nanti...
mana ada boring..Ayu memang suka buat benda2 cute & comel mcm nie..

mummy_ayu berkata...

comel2...mesti yg dapat tu suka nanti..
mana ada boring baca nie...leh gak dpt idea...and memang suka buat benda2 yg comel & cute mcm nie..

MamaYatie berkata...

cantek2x! vietnam mari lagi tu..
citer pasal persiapan kawen mmg tak jemu didengar..yer la, dr masa ke semasa sentiasa ada perubahan..mana tahu kot2 pas ni adik ipar @ anak sedara akak nak menyusul ker..hahaa

MamaYatie berkata...

lupa nak ckp...nasi kerabu tu takde sempena apa2..saja seronok2...makan2 kat opis hari sabtu..hari lain cam tak sempat..sabtu santai sket kan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...