06 Oktober 2011

::: MengORDER CANVAS Lagi... ^_^ :::

MamaZakwan, MamaZakwan....
Hehehheh...


Sebelum ni penah try order sekeping
Mcm kat entry ni:
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/08/kira-shopping-raya-gak-la-ek-hehehe.html
Kali kedua ni plak trus order 3 keping
Siap dapat diskaun lagi.. Alhamdulillah!

1 keping gmbr dgn famili PapaZakwan
2 keping gmbr kami bertiga

Mode : suka, suka, suka! ^_^
TQ Canvas Photo!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

18 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pun ada gak camni...but mmg cantik..

eima berkata...

nanti dah ade insan ke4 dlm family ni mmg nk buat....

MrS. F!zA berkata...

kita pon tringin jgk..tp belum pilih lg gmbr mana nk bt canvas photo..hahah tu lah byk sgt gmbr..

Zue AnnaLeeya berkata...

cantikkkk...

eB ezrin berkata...

mhl x?

mama tisya berkata...

cantik...tringin gk nk order tp kena tgu ada umh sendiri la

Salina@IbuAqil berkata...

Cantek!! Berminat jgk lah mama.. ;)

lia berkata...

aku ada wat da, kat umah tp x bergantung g.... cmno? he3...

mom.4.two berkata...

bape hinggit sekeping nad?

mummy_ayu berkata...

cantik..ingat nak order gak nanti....dah ada 2so far pic Ian & Iris masa tecik..nak order pic family plak..kena cari pic lu.. :-)

eisyaawie berkata...

sweetnya pic... pic. yang bawah...meriah..!!!!

Aya Ariel berkata...

salam kak..
cuba tgk hasil Filla owner blog Kasih Aleeya & Kasih Amaani..cantik jugak dia punye frame kasih..bleh terjah kat sini http://framekasih.blogspot.com/
:)

amiey lee berkata...

wahhh mcm cantikkk aja..nk order jugak la kalau gini hahahhahaa

azura samsuddin berkata...

zura suka gak canvas ni, siap dah add dlm FB lg Canvas Photo tu, zura pun add nad jugak tau ;)

ummiaqeef berkata...

pasni gambar berempat lak, hehe

Rizziela berkata...

Order kat mana? berapa RM?

saya pun teringin nak buat gak

Nana berkata...

tingin juga la nak wat
tp kena ada gmbr lawa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cantik,
rasa mcm nak wat jgk,
selalu wat gmbr studio jerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...