22 Oktober 2011

Memang MAHAL..! Kena Bertukar La Nampaknya....

Aritu MamaZakwan ada kasik up ini crita...
Pasal kicap cap kipas udang
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/mahalnya.html

Beli kat kedai runcit depan umah pun RM5.50 botol kecik!
Terkezzuuuttttt dibuatnya!
Tapi bila di survey2 kat Giant Putra Heights
Memang btul la kengkawan......
Harganya memang dah MAHAL!
Kat Giant ~ RM5.49 utk botol kecik, RM7.49 utk botol besar


Nampak gayanya
Memang kami kena bertukar kicap la pasni, huhu!

Kicap cap Tamin ke....


Takpun, kicap cap Jalen ke....


Janji MURAH! ;)






6 comments:

Honey berkata...

Memang mahal ... My mom pun dah tukar ...

Mama Kyra berkata...

suka kicap jalen..

mama tisya berkata...

oh mmg mhl ek...mmg tk bli kicap lain..suka cap kipas udang je

Rizziela berkata...

kami suka kicap kipas udang....tak perasan harganya sebab sekali beli banyak3 terus....

Mommy Aisy berkata...

Salam Kak Nad!

Harga barang2 dapur skrg mmg da mahal. Kita now da perlu pandai carik kedai2 yg jual pada harga berpatutan.

Sy skrg ni, da kurang beli barang dpur di Giant, Tesco dan Carrefour. Sy ke Mydin je. Sbb sana byk harga lebih murah. Tapi kalo bab2 susu anak, beli je Pasaraya PPMJ di Puchong Perdana. Sana mmg terkenal ngan harga murah utk susu anak2.

zie berkata...

huhu...mmg kna kasi tkar la mamazakwan, sy pn dh pkai kicap jalen lemak manis skang ni (rsa nye lbh krg je pn).skrg ni pn kicap jalen byk dh sold out...lakuuuu!! :)
mmg x mmpu dh rsa nye nk pkai kipas udg smpai rm 8 kt tesco..huhu...(melainkan ada offer, ritu smpai rm4.99 kt f.store..haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...