28 Oktober 2011

Kita Hanya MERANCANG... :(

Hajat di hati nak pi makan sate Selasa malam aritu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/10/nak-pi-jjcm-sate-willy-yeay.html
Rase macam teringin sesangat...

Kul 6 dah semangat kuar umah dah
Pi check-up baby dulu
Baru gerak ke tmpt yg dituju

Tapi tu la kan
Kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya...
Elok je solat Maghrib kat Plaza Tol SKVE
Hujan selebat2 nya..!
Sebelum tu mmg dah nampak mendung sangat2 dah pun


Misi diteruskan
Tapi terpaksa tukar lokasi
Kalu tak nak pi Food Court Sungai Ramal
Nak makan Sate Willy
Tapi sbb hujan lebat
Kami pi SOHO Seafood, Bangi jek

Tak suka makan kat sini, huhu!
Tak sedap! =p
Tapi dah PapaZakwan ajak & dia yg kuarkan duit blanje
So, ikutkan saje la, huhu...!

Beli 10 cucuk je
Janji dapat merasa ;)

Menu kami malam tu ~ sempoi jek
Sup daging, Telur dadar, Kailan ikan masin & Sambal belacan
Sedap....??
Emmmm, masak sendrik kat umah lagi sedap kot, haha!!
^_^


Kelakar tengok gmbr Zakwan ni...
Gambar pas makan
Baru perasan kat gigi dia ada daun sup, haha!!!
Kelakar btul..!


Kesimpulannya,
Memang kene carik masa pi makan Sate Willy gak, huhu!
Tak puas....!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Cute Mum berkata...

tgk gambar jer dah tau kat mana..
kami pon dah lama tak makan kat sini..
satay kat situ tak berapa best..
tapi siakap stim limau die best..
baru jer makan lepas balik bagan lalang aritue..

lia berkata...

papaZakuan... sila cari satey itu.... nad nak makan, nnt baby meleleh air liur ;p

wan nurul hezrina berkata...

mesti kes mengidam nie=)kena g tuh..

Fitri Senin berkata...

Mama Zakwan..
Sorry to say memang SOHO tu xsedap sangat...
Takpela..nnti try tmpt lain plak ok

mamalieyna berkata...

hikhik..gambr tu mmg cute jer~ ^_^

haa ngidam ibu mengandung kena tunaikan nih..hehe~

mekchu berkata...

nak makan sup malam ni, tapi awas jgn smpai ada daun sup melekat :)

ADEEYA berkata...

@mekchu haha tu lah. comel je zakwannn :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...