17 Oktober 2011

::: KHUSYUKNYA Diorang Ni..! =D :::

Apa la yang diorang khusyukkan sangat tu..?


Tengok le Zakwan tu
Kemain khusyuk lagi dia..
Sampai2 jek umah, balik dari Big Bad Wolf Book Sale tu
Terus dicapai buku yang 1 ni
Buku lain takdenye die nak belek2

Ni ha, buku ni la..
Dapat buku Mc Queen (Cars) ni, senyap la dia..

Uit, PapaZakwan pun khusyuk gak membaca..?
Pelik bin ajaib ni, haha!
Tak penah2..!! =p
PapaZakwan plak baca buku apa yang ralit sgt sampai tak toleh2 tu?


Ha.......!
Buku ni la..
Ni memang feveret PapaZakwan
Buku resipi, heheheeh...
PapaZakwan baca & beli barang
MamaZakwan tolong masak
^___^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

Wanita Mutalib berkata...

wow wiii

buku resepi tu ngeeee

CaDLyNN berkata...

wah...bace buku resepi? kagum!

ADEEYA berkata...

Ohh ingat papa yang masak tadi hihihi. :) haha comel je papa baca and beli barang tp mama yang masak ;)

Mommy Aisy berkata...

ooooh! Mama i punya buku fevret pun pasal resepi. Majalah SAJI. i cuci mata je. kdg2 je baru masak bukak buku, bila da buntu idea nk masak ape. huhu...tp mmg useful. kn?

MrS. F!zA berkata...

hahaha papa zakwan berminat baca buku resepi..nk gnti chef(mama) yg sedia ada ke..

wan nurul hezrina berkata...

mcm hubby suka belek resipi..pape senang nak try resipi baru=)idakler busan makan benda sama jew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...