17 Oktober 2011

Jumpa BLOGGER @ BBW Book Sale ^_^

Aktiviti hari Sabtu kami
Adalah pi Big Bad Wolf Book Sale
Bertolak kul 4 ptg, ari panas terik
Sampai2 je MAEPS, ujan selebat2 nya!
Dugaan, dugaan
Dengan jammed (sume kete nak parking dekat2 sbb ujan)
Dengan parking jauh (penat berjalan membawak perut)
Takpela...
Demi BBW Book Sale ni kuturutkan jua, haha!
^__^

MamaZakwan & Abang Zack sblm masuk ;)


Nak masuk pun kene Q
Bapak ramai!
Nampak kepala orang jek.. Buku tak nampak pun, huhu!

Sampai kul 4.30 ptg, stuck sampai la ke pukul 6
Ulang alik area buku bebudak je
Tapi tu la..
Nyesal la taktau awal2 pameran buku ni
Kalu tak bleh dapat buku yang best2
Ni tak, pegi 2nd last day
Buku2 pun dah terabur2 dah

Takpe2 ada rezki lagi tahun depan
Kene alert!
Bleh gi awal2...
Uisy, semangat ni, haha!!

MamaZakwan yg hepi sbb dpt jenjalan ;)

Buku2 yang selamat dirembat, hehe ^_^
Banyak belikan buku aktiviti jek utk Zakwan
Dah besar, kene rajin ber aktiviti
Ni tak, asek buku2 @ majalah CARS jek!
(Tu pun ada 1 MamaZakwan belikan, huhu!)

Owh ye....
MamaZakwan ada jumpa sorang blogger! :)
Teruja! Hepi!
Blogger itu adalah Kak Yatie aka MamaYatie
Pemilik blog ~ http://dis-mysimpleworld.blogspot.com

** Kak Yatie, saya pinjam gambar! Nanti saya pulangkan balik ek! :) **


Ingatkan berkesempatan la nak jumpe Cik Jue jugak
Tapi takde rezki, Farisyah tak sehat ye Cik Jue?
Insya-Allah... Lain kali dapat la kita ketemu ye ;)


p/s :
Kak Yatie, banyak kali kita terserempak aritu...
Awat la tak teringat nak amik gambo sesama ek?
Aisey, rugi la..!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

syawalsimpsons berkata...

pagi BBW book sale pukul...sue pun G jugak time tu...jumpe nana kat sana...kikikik...kalo ada jodoh mesti jumpe kan...

farra8979 berkata...

menyesal sangat sebab x pegi... T__T

mom.4.two berkata...

nad, just nak share. kalu gi ampcorp mall, tkt 3 kot (same level dgn mc D, ada kedai buku Excess Book Store. buku2 kat situ mmg murah2 dan berkualiti..pi la try tgk..berbaloi2!!

eB ezrin berkata...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Salina@IbuAqil berkata...

besnya!! jenjalan timba ilmu.. ;)

Alycia berkata...

alycia pg hari khamis time lunch hour.. mmg ramai giler org..

MamaYatie berkata...

hihi..yer la Nad...napelah kita amik gambo yer...kena ngedate lagi la ni...hahaa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija nak g gak semalam, tp papa x minat sgt g tempat ramai org ni..

mmg dh tau lama dh ada..sbb mmber2 opis mmg pakat terjah dh..

mamalieyna berkata...

pergi tmpt2 camni, mmg sesak dgn orang kan...huu~

nad pakai baju putih, nmpk sket perut comel tu..ihiks..

makin semangat la abg zack layan book ni..bagus2x.. ^_^

MrS. F!zA berkata...

eh ada nmpk buku cars lah..kalo darwisy tgk ni kompom bising..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

tulah..farisyah pagi tue panas..bila petang dah ok..hujan pulak turun terus hubby ckp tak payah pi nanti farisyah demam balik..huhuhu sedih betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...