14 Oktober 2011

Hajat Di Hati ~ Guna CD Utk NEWBABY

Sebagai persediaan menyambut new baby ni
MamaZakwan dah berpakat dengan PapaZakwan
Nak pakaikan CD utk baby
Selain utk mengurangkan kos kalu guna disposal diapers
Dapat gak membantu menjaga alam sekitar
^_____^

Insya-Allah...
Moga hasrat ni tak terberenti di tgh jalan ;)
Caiyok, caiyok MamaZakwan! Haha!



Montoks banget! Geram nengoknye, huhu!
** saya google gambar ni **


MamaZakwan selalu gak gi blog CikMot
(dah selamat bersalin dah CikMot kan.. Tahniah!)

Sebab CikMot pun rajin gak beli CD ni utk anaknya
Tu yang MamaZakwan byk tanya mcm2 pasal CD ni kat CikMot
(Harap2 idak le CikMot jemu menjawab segala soalan MamaZakwan, ngee~)

Sekali tu CikMot email MamaZakwan
Offer harga CD baeek punyaaa..
Hehehe..
MamaZakwan pun dah terbeli 3 keping
Buat permulaan..
Nanti2 bleh beli lagi ;)

MamaZakwan pilih kaler purple, hijau ngan design jeans
Nak pilih pink riso plak kang baby boy yg kluar
So, skrg ni memang pilih kaler2 selamat je, huhu!

** saya amik dr FB cikmot **

** saya amik dr FB cikmot **


Tak sabar nak men'try'kan kat Zakwan, haha!


Bestnye kalau ada CD banyak cenggini
Macam2 kaler, macam2 corak.. Geram! :)
** saya google gambar ni **

13 comments:

Imaan09 berkata...

pakai laa Nad.. nad duk umah, senang nk commit.. lg pun, jimat n mesra alam!! baby kecik2 (terutama susuibu) xlaa heavy wetter sgt.. so, CD mmg sesuai..

Imaan09 berkata...

Nad.. tgk Kad jemputan kt blog tu..dtg ek..dekat je tu..hehe

mummy_ayu berkata...

tu la..geram tgk CD..macam2 warna & corak..comel2 plak tu...

azura samsuddin berkata...

keputusan yg bijak nad, zura sendiri pun pakaikan aina CD, tp koleksi aina x byk, ada dlm 23 CD jer sbbnye lebih menumpukan kpd gajet bfeeding he3

koleksi CD aina lebih kpd Coolababy, lunatots (skrg punyer laaaaaagi shantek2) bamboo, autunm ;)

chaiyok2 nad, mesti boleh punyer!!

amiey lee berkata...

hee tak berjaya la percubaan kta nad..dulu dh beli sorang 3 keping sarah n ashraf..tpi memang betul kena ada kesungguhan heee

Salina@IbuAqil berkata...

gewam tgk pic yg 1st tu.. ;)

Pn. Zana berkata...

good luck nad. sy pun ingat nak mcm gitu jugak tuk 2nd baby if ada rezeki..:)

mamalieyna berkata...

kak eina pun igt nak guna tp cuma baru ada 1..itu pun dpt hadiah dak arif menang contest...ngee..

yelah tahun depan, budget tinggi la tuk anak2...dua org kan..hu~ mana leh jimat, kita jimatkan..tul tak?

ooh cikMot dh selamat ebrsalin eh..baru tau..hu~

Myra Jay berkata...

Nampaknya myra pun kena beli CD buat stok lah..

Nak pakai tak tau bila..hehee :)


TQ sis join GA simple tu, nanti tinggalkan URL tau sebab tu salah 1 syarat :)

MaMa_AdHa berkata...

salam kak, kalo nak beli melalui sistem kutu pun boleh. Nak tahu lebih lanjut kak klik je link ni:

http://miela77shoppe.blogspot.com/2011/10/kutu-cloth-diaper-rm50month-x-5-org_12.html

Nana berkata...

btol la nad
kita pon fikir gitu
save skit kan

wan nurul hezrina berkata...

mmg save..nurul dh try..merah heavy wetter kena btl2 ada ketabahan n kesungguhan menukar cd..banyak keping..tapi memula mmg rasa letih..tapi lama2 okjer guna cd..skang sofia lak guna..n okjer dia.

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe...kita jual ye nad...sori lambat singgah...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...