25 Oktober 2011

:: GET READY! Baper Bulan Jek Lagi Ni..! ::

Kalau di hitung2 kan
Esok genap la MamaZakwan 8 bulan preknen
Maaaakkk....!!! Kejap jek rasenya!
Banyak menda blum settle lagi ni
Adeyh..!

Ni persiapan awal utk baby
Untuk maminya satu hapa tak siap lagi, uwaaa..!!!

Ni baju2 amik dr Aunty Yaya
Aunty Yaya kan baru bersalin kan Baby Maira bulan 6 aritu
Jadiknya baju2 Baby Maira
Diperturunkan plak la pada adek Zakwan nnt
(Save sket, hikhik! =p)

Ni keje PapaZakwan
Save ruang katenya
Layankan aje la, Papa.....
Tak larat nak pokpek2 dah, heheeh...

p/s :
Alemak...
Tetibe kecut perut!
Nak bersalin & pantang kat mana pun tak decide lagi
Barang2 MamaZakwan pun tak prepare apa2 lagi
Baju2 baby pun tak basuh2 lagi..
Adey.... senak!

14 comments:

wan nurul hezrina berkata...

eh nad awak dah 8 bulan dah ker???mmg kejap rasalah..rasa barujer umum preggy arituh..semoga selamat semuanya kay..n harap dapat bby yang sihat n cute=)

mamasuri berkata...

eh dah 8 bulan yek...sy baru nak masuk 6 bulan...seram sejuk jugak pk nak bersalin nnti...huhuhu...satu barang pun tak beli lagi...scan gender pun belum lagi...sume belum lagi...yg penting dah booking 'ma' utk berpantang nnti..hehehe

mummy_ayu berkata...

takpe..sempat lagi tu....sipakna mana yg tak siap..moga semuanya selamat..
berdebar tu sudah mesti..plus rasa tak sabar jugak kan..
sbb tak sabar nak tgk rupa baby yg dok tendang2 tu..
touching nya.rasa mcm nak baby jugak..
:-)

syawalsimpsons berkata...

semoga mudahnyer bersalin

lia berkata...

ilek nad... ilek...

tarik napas panjang2.....

pastu slow2 wat list k.. utk ko sendiri & utk baby... jgn lupa, utk abang zakuan jugak sbb kat kampung nnt, ada gak ko lupa baju zakuan he3

mummy_ayu berkata...

Nad..pasal paper lantern tu..yg mana yer..yg Net gantung2 masa b'day anak dia tu ker?? kalu yg tu..Net order kat 'the functions' try cari kat FB

@e_da berkata...

buat pelan2 nad.. ok dah tu.. brg baby.. brg mama dia masa pantang kena carik gak tu selagi masih larat ni..

Aisy Nasiha berkata...

wah....kalau nad bpantang di saujana putra nati boleh la saya pergi jenguk baby yek....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

8 bulan dah..moga dipermudahkan segalanya..
mmg cepat sgt masa berlalu skrg ni kan..
my baby pun dh nak masuk 6 bln next month..dh boleh makan..huhu..

amiey lee berkata...

hmmm mesti dh berdebar heee...

nad kta hope semua akan baik tau...dpt baby girl sepasang seronokk sgt..kra adil n saksama la nak beli

mamalieyna berkata...

wah siap berkemas~ kak eina baru je siap berbasuh..tp lum susun2 lagi..excited jugak..lalala..hehe~

kejap je masa berlalu kan..

yelah tuk maknye belum ready sepenuhnya ni..hu~

ummiaqeef berkata...

dulu kite mase dah warded baru rase berdebar, hehehe..

ytekecik berkata...

alhamdulillah semoga semua nya selamat..

kayyana berkata...

nad, selamat ye nad.. semoga semuanye berjalan dengan lancar la hendaknye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...