30 Oktober 2011

::: Dapat MAINAN... Baru Senyap! :::

Nama pun bebudak..
Tak dapat mainan mmg tak sah!
Zakwan pun sama...
Ngengade..!

Sebelum dpt mainan, masa dalam kete
Kemain lagi dia...
"Takmo mainan2 ye.. Mainan Wawan dah banyak.."
(Zakwan follow apa MamaZakwan ckp)


Tapi bila dah depan mata
Nafsu nak mainan trus membuak2
Kalau tak dibeli
Ada la yg buat konsert free plak, huhu!
Terpaksa la belikan jugak


Aksi Zakwan jumpa pentas, hehe...
Suka noo naik pentas..!


Tapi bila dah dpt..
Tak sabar2 nak ajak balik...
Mentang2 dah jumpa barang dia....


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

1 comments:

ADEEYA berkata...

Hahaha budak budak selalu macam tu. and me selalu terkena dengan cousin yang kecik2. belum keluar janji beria ia je dah keluar nampak mainan uwaaa~ :/ hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...