18 Oktober 2011

::: Dah Siap Nak PIKNIK2, TAPI.... :::

Ini kejadian hari Sabtu aritu
Start tengah ari MamaZakwan dah siapkan bekalan
Ingatnye lepas pi Big Bad Wolf Book Sale tu nak le berpiknik

TAPI.................

See...!
Semangat dah ni..
Ada mi goreng, ada pelam, ada air oren, cili sos pun ada
Siap tripod tak tahan tu, haha!!
Ingat nak ketik2 gambo skali, hehe... ;)

TAPI........ tu la...
Ada TAPI........ nya..
Petang Sabtu hujan daa.....
Sangat le lebat!!

Tu la kan...
Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan
Takpela, takde rezki
Bleh je nak berpiknik lagi mggu dpn ;)


Pengabehnya....
Bekalan nak berpiknik tu
MamaZakwan n PapaZakwan
makan secara berjemaah
Kat umah, hehe...

^_______^


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

itulah kita merancang allah yang tentukan....

syawalsimpsons berkata...

takpe la tak da rezeki...nnt next time nak piknik...ajak sue tau..kikikkik

amiey lee berkata...

heee lawakk tapi takpa next weekend leh piknik lagi... tripod gitu mahal tak..kta berkenan yag lagi satu tu jenis fleksible punya

MamaYatie berkata...

huhu...kesian zakwan...takper2x..this week leh piknik lagi...

**cuaca skrg luar jangkaan kan...

eB ezrin berkata...

tgh musim nih nad

Salina@IbuAqil berkata...

Aloloo!!!!!! X pe plan next week plak ;)

MrS. F!zA berkata...

alahai ..dh ready semua tu kan..kalo kita lah kan..mesti kecewa jgk.haha

wan nurul hezrina berkata...

takpelah skangnie asal petang jer ujan..kira berkelah dalam umah jer lah=)

Alycia berkata...

xpe la.. xde rezeki.. skrg musim pun xtentu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...