26 Oktober 2011

:: CRAFT PUNCHER.. Oh, Craft Puncher! ::


Ni nama nya craft puncher
Sejak bizi2 ngan Aunty Wawa ni
Baru la MamaZakwan tau menda alah ni wujud
Selama ni tak amik tau pun
Huhu...!
Pada mereka yang minat sangat2 bab kraf2 ni sure lagi expert, kan?
Heheheeh...

Nak dijadikan citer
Susah bebeno nak mencari menda alah ni
Kat kedai stationary biasa takde jual pun
Kalu yang jual online ada la
Macam KAT SINI

Tapi masalahnya, mana puas, ye dak?
Dah la mahal bebeno (sbb bwk dr oversea)
Pastu kena postage charge RM6 plak
Dah la tak dpt nak belek2 dulu
Mana tau salah size ke, apa ke
Dah takleh tuka...

Jumaat aritu MamaZakwan pun BW la
Ke blog2 yang rajin buat menda2 alah kraf ni
Naseb baik la sesangat
Ada sorang ni tolong kasik nama kedai yang ada jual puncher ni

Dapat gak belek2 dulu sebelum beli, huhu!
TQ ye Cempaka! :)
Sebab bagitau kedai kraf tu katne
Ari Ahad tu jugak kami pi carik, hehe
Tapi sayang nya... bentuk scallop dah abes
Beli la jugak bentuk bulat

Kami nak buat apa dgn menda alah ni?
Hehehehe..
Jeng, jeng, jeng... Tunggu ek! :)

p/s :
Kedainya kat One Utama
No. kedai S211, 2nd Floor kt area Promenade
Sebab puncher ni,
Dapat jugak kami jejak OU
Setelah skian lama tak pegi, eheh

8 comments:

Salina@IbuAqil berkata...

Ha!!! Nak buat apa tu?! ;)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alamak..apekah ini? puncher yg berbentuk2 ker..slalu puncher2 ni kan kite tau yg bentuk bulat tu jek..agagaga..tk sabar nk tgk hasilnye..kecik2 ke besar2 ek..=p

Mommy Aisy berkata...

Sggp akak meredah smpi ke OU semata2 nk dapatkan craft puncher tu? Mmg penangan hebat ni! Mesti ade sesuatu yg sgt special kan? Cercite cercite...

mamalieyna berkata...

taktau pun wujudnya benda alah ni...hee~

ooh OU tak pernah ke sana, lalu biasa sgt la..hu~

Miss Mya berkata...

welcome :), baru perasan posting ini
sharing is caring

x

kenshi berkata...

mahal x puncher ni?? kt mn lg blh dpt bnda ni??

kinsan berkata...

Berminat nak DIY sendiri TQ tag atau TQ sticker?
Saya ada menjual scallop dan round puncher yang sesuai untuk anda DIY sendiri.

Harga seperti berikut (termasuk kos pos):
1) Marvy Uchida 2 inch Scallop/Round Circle Super Jumbo Clever Lever Paper Punch - RM80
2) EK Sucess Paper Shapers 2 inch Scallop/Round Circle Large Nesting Paper Punch - RM80
3) EK Sucess 2 inch Scallop/Round Circle Large Nesting Paper Punch Slim - RM85

Berminat nak order atau nak beli saiz/corak yang berlainan? Hanya e-mail saya just_ina@hotmail.com atau njbuttonbadge@hotmail.my ataupun layari FB saya www.facebook.com/njbuttonbadge.njbb

Tanpa Nama berkata...

Terima Kasih banyak2 yea.. I pun melilau mencari benda nih.. selama nie kalo buat popper I guna powerpoint or words jek guna shape kat dlm tuh and lepas tuh potong sendiri... Very helpful thanks so much again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...