27 Oktober 2011

::: Buat Apa REBEN Banyak2 Ni...? :::

Kalau tak update blog, tak tgk FB atau tak BW
Senang citer, kalau tak online la...
Maknanya MamaZakwan kene buat keje2 umah
Takpun, layan Abang Zack ;)

Tapi sekarang ni
Kerja2 harian MamaZakwan semakin bertambah nampaknya
Sebab kena buat menda alah ni...
Memang kena buat dari sekarang
MamaZakwan plak yg riso kalu tak sempat nak siapkan, huhu!

Apa la kejadahnya buat reben banyak2 ni...?



Untuk ini la.. Huhu!
Harap2 nya dapat la siapkan...
Ada yang nak amik tender tak?
Haha!!
Mana tau bleh dapat goodies cam KAT SINI =p

7 comments:

@e_da berkata...

rajin nad.. seronok tau buat2 keje camtu.. i like.. ehhe

lia berkata...

he3 boring wat sendiri punyer lu x abes g... x nak amik tender da ha3

mummy_ayu berkata...

seronok layan tu.....

mekchu berkata...

alhamdulillah.. moga bertambah rezeki.. dah tau nak carik siapa kalo ada kenduri nanti :)

mamalieyna berkata...

rajin tul..hehe..tp kak eina pun suka bab2 ni.. ^_^..chaiyok2x..

Nadiah Sidek berkata...

untuk apa tu? ada event apa?

Sha@Mama Tina berkata...

Rajinnya Nad.. sha dah lama jugak tak tinggal komen..kalau datang jenjalan jek.. :)

Nak buat apa sebenarnya dengan reben & jam banyak2 tuh? buah tangan utk rewang kawen ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...