18 Oktober 2011

::: Beg MC QUEEN [Cars] ~ Hadiah Besday Zakwan :::


MamaZakwan teringin nak belikan utk Zakwan
Lepas tgk Mummy Ayu belikan utk Ian ;)
Beli pun kat kedai yg sama
TQ Mummy Ayu sbb kasik link kedai tu ;)

Dah memang Zakwan suka Mc Queen ni
Tu yang MamaZakwan belikan utk dia
Memula ingat nak carik kat Uptown Shah Alam
Sekali takde, huhu!
Ksian Zakwan...
Penyelesaian terakhir ~ beli online sajork! =p

Good..! :)

Asek dibelek2 je la beg tu..

Tak abes godek2 lagi, hehe...

Segala bagai zip yang ada dia nak bukak tutup ;)

Bila dah dpt beg tu
Setiap masa la dia nak sandang

:)

6 comments:

Alycia berkata...

cantiknya... ni kalau adam nmpak komepm dia nak..

mummy_ayu berkata...

sama la ngan Ian punya..best kan..Ian pun suka..tak sabar dia nak bawak gie school.. :-)

syawalsimpsons berkata...

kat opis sue aritu pon ada org jual beg cars jugak...terus teregat kat wawan...kikikikk

Pn. Zana berkata...

kusi mcm ammar punye..:) ape link yg jual online beg ni?

JaSSNaNi berkata...

bestnyer zakwan dapat adiah beg mcqueen ye... bape ni nad? kedai mana? hari tu akak ade beli gak bag mcqueen kat haikal.. hari jadi haikal bulan 3 lepas.. skrg ni bag tu dah koyak.. ingat haikal soh carikkan beg lain sbb dah koyak.. tapi dia soh akak jahitkan.. still dia nak pakai beg tu.. ingat2 nak wat ganti.. tapi website yg akak beli tu dah tak de stock beg ni.. agak2 leh cari kat mana lagi ye?

@e_da berkata...

huhu terbaek........... cantik beg tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...