31 Oktober 2011

:: Bakal Ganti ADEK BRADEK AMBAK =P ::

Insya-Allah.....
Besarnya harapan MamaZakwan ni, hehe


Sabtu baru2 ni
Kami gi bawak Zakwan bersuka ria
Kali ni lain dr yang lain, haha!
Sebab 1st time buat kejutan gini utk Zakwan ;)

Sebenarnya kami ke Denai Alam Recreation Club
(DARC)
Aunty Yaya suggest kan kami utk ke sini bawak Zakwan
Bila dah sampai sangat2 la terjatuh hati dgn aktiviti2 kat sini
Sebabnya sambil berhepi2 dgn famili
Dapat gak beriadah camni ;)

Sampai2 je kat sini
Zakwan tersangatlah eksaited! :)
Asek mintak kat PapaZakwan nak naik kuda jek
Tak nyempat2! =p

Zakwan sangat2 la BERANI!!
MamaZakwan tak sangka plak yang Zakwan berani
Sebab nya bila nampak rama2 @ kumbang @ serangga lain
Kemain takutnya, haha!
Binatang yang lagi besor dari dia, berani plak =p
Anak bujang, anak bujang....

Rasa2 kengkawan...
Bape RM charge utk Zakwan pusing 3x round
tu?

^___^

Eksen masa ni!
Tunggang 1 tangan jek pegang tali tu, hehe...
Sebabnya, sebuk mintak kat PapaZakwan
Nak naik kuda besar cam kt blkg tu ha...
Tak mo naik pony ni, hehe...

Abes dah 3 round ;)

Masa ni Zakwan takmo turun dari kuda, haha!
Tergelak MamaZakwan =D
Sebab Zakwan tak puas lagi nak round
Pastu asek mintak nak naik kuda besar plak
Tak padan dgn kecik ;)

MamaZakwan takut nak dekat, hahaha!!
Nak bergambo ngan kuda2 tu, tapi jauh2 ;)

Terpegun MamaZakwan tgk budak ni..
Kecik jek dia ni
Tapi kuda tu, bapak gabak!!
Rasa2nya tinggi MamaZakwan paras peha kuda tu jek
Hebat, hebat.... ;)

Tengok Zakwan ni..
Berani tak beraninya dia..
Siap pegang2 kuda tu
Jari sampai masuk lubang idung kuda dah, haha!!
Makan kang jgn lupa basuh tangan!! =p
Kuda tu namanya DIRA, hehehehe....

Apa lagi aktiviti yang kami buat kat sini?
Nanti2 MamaZakwan sambung
Nanti MamaZakwan kongsi info pasal tmpt ni skali
;)

p/s :
PapaZakwan dah teruja nak jadik ahli kt tmpt ni ;)
Ada harapan tiap2 minggu Zakwan naik kuda sokmo



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

ummiaqeef berkata...

waa..pasni bole jd hobi, hehe.. aqeef pernah naik gajah ngan unta mase kat zoo negara haritu..tu pun ngan ummi dia sekali, hihihi..

Zue AnnaLeeya berkata...

bdk2 mmg gitu nad...
airel pon brani klu naik kuda...
tp klu jmpa lipas, melompat dia takut... hehehehe....

tak nmpk beso pon perut nad...
menten jerk...
jeles akak... hehehe...

Salina@IbuAqil berkata...

waaaaa!! ingat pakai helmet nak nek beskal.. upanya tunggang kuda.. hebat!!! nak tompang boley?! ;)

mamalieyna berkata...

waaaah cayalah abag zack! bestnyer dia..kalau arif, bab2 ni sure dia over takut nak cuba...hehe,,,

Ely Hasrul berkata...

wahh beraninye dia...

dulu time keje dgn equestrian council selalu boss suh naik kuda.. tp sorilah.. kuda cantek hebat tp takutttt hehe

Nisa Greennnpanda berkata...

owh..gi kat Denai Alam ke? dkat je ngan area umah sy.. apsal xsinggah umah? hehe.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...