11 Oktober 2011

::: Anak BERTUAH! :::

Hari Ahad lepas
MamaZakwan ada appointment check-up kat klinik
(bukan klinik kesihatan kerajaan, tu sbb ada appintment ari Ahad =p)
Klinik dekat
So, kami naik motor je

Bila dah abes urusan kat klinik tu
Tiba masa nak balik
Punya la MamaZakwan terkejut!!!
Sebab Zakwan naik moto sendrik!
Tak padan langsung dgn umo 3thn dia tu
Mengucap MamaZakwan dibuatnya!




PapaZakwan dok rilek je
Tapi still dlm keadaan jaga2 si anak bertuah tu la
Rupa2nya Zakwan mmg dah biasa buat camtu, PapaZakwan cakap
Setiap kali nak gi mane2 taman ke, kedai ke
Memang Zakwan nak naik moto sendrik
Sabo je la!

10 comments:

Salina@IbuAqil berkata...

Uishhhhh hebat ini budak.. Aqil pun kalah ni.. ;)

Ya ALya berkata...

bila kaki dah sampai zakwan mesti bawa moto sendiri lak......

syawalsimpsons berkata...

la egatkan mama dier tau...mmg mengucap panjang tu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

bang long bahya tau ..nanti tebalik motor tue macam mana...memang anak bertuah betul..

mummy_ayu berkata...

dah besar je abg zack..tapi bahaya gak tu....

lia berkata...

zakwan da besar la mama....

he3...

Sidratul Muntaha berkata...

budak - budak..
ko jgn tka thu nad
setot klu blik kg..
mcm2 benda dia buat..
yg kita tak ajo plak tu
ish ish ish

Alycia berkata...

zakwan dh besar dah ;)

MrS. F!zA berkata...

hihihi..kalo budak2 kt kpg mmg umor zakwan ni dh pndai pnjat naik moto..anak laki kan..hihi

MamaYatie berkata...

huhu...hati2 jer zakwan...risau nengoknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...