29 September 2011

:: Zakwan WATPE TU..? ::

Ni citer ari Ahad aritu
Lupa plak ada snap2 gmbr ni kat Tesco Setia Alam ;)

Zakwan ni la...
Bikin mak pak malu jek, haha!
Bleh plak tgh2 soping moping tu
Dia pi wat aksi cenggini



Zakwan mmg pantang...
Suka bebeno tiru gaya org tua, hehe




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

syawalsimpsons berkata...

itu namanyer wawan sudah besaq..kikikikik

eima berkata...

hahah spray deodorant ek ....hahah

Alycia berkata...

haha.. tau2 zakwan wat apa.. ni tiru mama ke papa ni hehe..

ibu MZW @ farah idayu berkata...

aiyoo...sebijik my zharif pakai deodarant mcm org tua..wakaka!~ sib baik x tumbuh bulu ketiak pastu =p

MrS. F!zA berkata...

zakwan nk try tu wangi ke tak..sblm beli cuba dlu..hahaha

azura samsuddin berkata...

mmg kan budak2 senang sgt nak meniru, mcm aina pun gitu... die nmpk makcik zura pakai lipstik pastu kemam2 gitu, pastu die nak pakai gak then terus wat kemam2 tu uishhh pandai pandai he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...