12 September 2011

:: Tema Kawen TTDI ~ Blue & Grey... TEMA Aunty Wawa Pe Pulak? =p ::

Ni citer pasal MamaZakwan & famili gi kenduri kawen @ TTDI
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/09/giler-penat-kawan2-cemane-pulak-d.html

Dari umah Aunty Yaya kami gerak 1 kete jek, senang
Hehehehe....
Bertolak kul 11.30am
Sampai kat TTDI tempat kenduri tu kul 12.30pm
Uisy, jenuh!

Actually ni kenduri kawen anak kawan Atok
Kawan sejak Atok stadi kat oversea dolu2
So, kami 1 famili kene la pegi

*Zakwan & Adib*


Tema majlis resepsi tu kaler kelabu & biru
Bleh tahan gak
Suka ngan gamelan yang mengiringi pengantin
Biasa orang guna kompang jek
Bleh la MamaZakwan suggest kat Aunty Wawa, hikhik ;)


*Pengantin*

*Pelamin*

*Kami, yeay! :)*

*Aunty Yaya & famili*


Pasni kami kene sebuk2 untuk majlis kenduri kendara Aunty Wawa pulak
Majlis kawen terakhir dlm famili ni, hehe
Almaklum, kami 3 beradik je
Dan Aunty Wawa yang bongsu
Harap2 sume berjalan lancar..
Dan harap2 jugak MamaZakwan yg berbadan 2 ni larat nak nolong, huhu!








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pun kawen time masuk dewan pon guna gamelan gak...siap sugest ngan DJ nak guna gamelan...kompang takat pintu luar dewan sambut pengantin laki je...pastu masuk guna gamelan...time tu dah macam nak menari dah..bukan leh dengar muzik2 camni...badan mula goyang...seb baik la den time tu pengantin...kikiki....kalo dah berzapin sana sini dah kat atas red carpet tu..kikikiki

Myra Jay berkata...

Cantik gabungan baju pengantin tu.. :)

Nana berkata...

ye la sweet kale ni
jarang org wat biru +grey ni
rasanya xpenah tgk lg

mummy_ayu berkata...

dah lama tak gie wedding..minggu depan ada jemputan, hrp dpt la gie...member sekolah rendah plak tu...

pelan2 la bab nak tolong buat preparation unty wawa tu....harap semuanya berjalan dgn lancar...

MrS. F!zA berkata...

cantiknya baju pengantin..kombinasi color pon cntik je..

nk tnya nad dduk bndar saujana putra kn?smlm kita gi sna, igt nk gi beraya tu yg tetiba trgt nad..

eB ezrin berkata...

sejok mater memandang :)

[-suziey-] berkata...

waa sweetnya baby blue...sakan g jln kenduri kawen plus raya la kiranya ni..heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...