14 September 2011

:: Sama Tapi TAK SERUPA... Sangat2 KEBETULAN =P ::

Aritu MamaZakwan ada chatting kat FB ngan sorang akak blogger

MamaZakwan chatting ngan Kak RosRusli
Pemilik blog ini http://rosrusli.blogspot.com/
Nak tau apa yg kami sembang kan?
Hikhikhik....
^_^


Terasa sangat kelakar dengan kebetulan2 camni
^__^

Mana tak nya,
Mula2 Kak Ros tegur pasal baju raya kami sama
Walaupun baju raya Kak Ros tu tahun lepas punya
Dan MamaZakwan punya tahun ni
Tapi still sama ;)

Nak tengok bukti?
;)

Tara.......!!!


Kak Ros pakai ngan tudung shocking pink
MamaZakwan pakai ngan tudung purple ;)


Pastu ada lagi 1 kebetulan yg sama gak
Masa MamaZakwan post pasal laksa aritu
Kak Ros tegur kata pinggan kami sama
Lagi la sama bila Kak Ros kata pinggan tu dia dpt sbb hadiah kawen
Hehehehe... sangat2 kebetulan! :)


Memang la mesti ada yg kata
Ala, baju tu mana2 pun ada jual
Pinggan tu sapa2 pun boleh beli

Tapi ada ke yg bleh kebetulan cam kami?
Hikhikhik....
Biaq pi la apa orang kata
Janji MamaZakwan hepi dgn menda2 camni
Nak2 dengan member2 blog
^___^





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

Cute MuM berkata...

sangat kebetulan..
pastue dengan orang yang sama pulak tue..
:)

amiey lee berkata...

hhahaha lawakk...kta plak dengan jiran kt umah..slama ni tak penah plan pun..tapi setiapa raya baju emsti tersama..masalah kalau sama kaler tu takpa..ni sama corak sejibikkk tapi kaler lain.... dri kecik smpai besar..smpai kna pesan bila raya tunjuk awal2 baju masing2 takut terbeli sama..padahal sorang beli jalan tar sorang beli nilai 3

eima berkata...

2 kali sama ngan org sama ... silap² berbesan..hehehe

Zue AnnaLeeya berkata...

haahla... betul2 kebetulan nih...
dgn org yg sama plak tuh...

Nana berkata...

hehehe lawak plak

eB ezrin berkata...

betoi3... raser best kan? :)

mamalieyna berkata...

ada jodoh tu maknanya..hee~

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

kelakar betul...bukan senang nak kebetulan mcm tue

syawalsimpsons berkata...

mmg sangat2 kebetulan tu...takdir

sue zainun berkata...

HIHIHI..sangat menarik la kebetulan camni..kalau saya pon rasa best..

Ibu Ayra berkata...

hehehe nad...kak ros baru nak up stori nih... baru dok rangka stori... huhuhu nak gelak pun ada baca komen2 kat atas nih... berbesan ekk? insyaallah kalau ada jodoh tak ke mana... maknanya, satu hari mesti nak jumpa nad nih...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...