09 September 2011

::: Saje Nak KONGSI Gambar BABY :D :::

MamaZakwan saje nak kongsi gambar scan baby aritu
Ni masa scan kat Klinik UMRA, Seksyen 13 Shah Alam
Terasa excited, tak salah kan nak kongsi ngan kawan2?
Hehehehehe....
^_____^



* baby malu2, asek letak tgn kat pipi jek =p *


* masa doktor tunjuk tulang belakang dia ;) *


* ni gambar dari bawah.. dr gmbr ni la doktor cakap baby maybe girl ;) *


Lagi 3 bulan jek..
Kejap plak rasenya, huhu!
Tak sabar2 n berdebar2
^___^


p/s :
kalu tetibe rupe2nya yg kuar baby boy, pun takpe
MamaZakwan tak kesah pun & still terima
Janji baby sehat & sempurna
^_^

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

20 comments:

alyyani berkata...

ada nmpk mcm iras2 zakwan tak? :)

eima berkata...

aku scan ari tu sekali je..doc ckp normal tak perlu scan lagi... so tak dak la nk scan dah pun..pepe pun aku terima ngan redha..jantina surprise cam abg die jugak...aku pun tertanya2 juga ni .. tak sabo rasa nye...heheh

Cute MuM berkata...

teruja jugak..
bila tgk org ada baby rasa nak jugak..
tapi masih belum bersedia pulak..
jaga diri tau..
harap baby sehat..

lia berkata...

berapa ek wat 3D c2?

aku x pernah wat 3D...

Ummi AmnaAmzar berkata...

dah lama ummi xberblog, rupenya mama zakwan nak dpt baby lagi..tahniah... semoga selamat nnt ye

MrS. F!zA berkata...

harap betul gurl! dpt sepasang kan..amin amin..

ummiaqeef berkata...

mesti x sabar kan.. hihi.. comei je baby dlm perut..

Alycia berkata...

mesti comey baby tu nnt ;)

semoga mama & baby sihat yer..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer kalo benar girl kan...sepasang

JaSSNaNi berkata...

Assalamualaikum.. baru akak tau skrg ni nadia tengah pegnen.. lama betul tak dapat apdet blog yg terkena BLOCK.. first of all nak ucapkan TAHNIAHHHHHH.. dan semoga sihat dan selamat ye.. :)

mekchu berkata...

alhamduluillah, expected girl ke? sepasang lah kan.. insyaAllah dan semoga segalanya dipermudahkan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sgt jelas..syok tgk kan..
skjp jerk 3 bulan tu..k.eija doakan moga slmt sumenya.. :)

Salina@IbuAqil berkata...

Comeinya!!! Dr dlm pewut dah malu2 kucing.. Hehehe take care ye mama.. ;)

mamalieyna berkata...

jelasnya scan baby nad, bape RM eh..cam puas hati je nengok..hee~ kak ina 2D je dh RM60, huu~ dh la kejap je doktor tu view, print pun tak jelas..hu~..apapun dpt tau bb sihat n bersaiz normal, ok la kan..hee~

tulah nad, terasa kejap pulak, bila dok kira2 3 bulan je lg kita ni..hee..hope dipermudahkan ,,Amin..

kemma berkata...

smela kita Nad..lg 3 bulan..ngeri plak pk x lama lg..tp lam masa yg sma syok pon ada.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

heee..sonot kan bile buat scan bby ni..insyaAllah, zaman skang selalunye prediction dokter mmg tepat..dpt bby girl kire bonuslah..dpt sepasang..=)

fuadnis berkata...

errmm....songsang ke kedudukan baby ni??

e.l.i.z.@ berkata...

eiiii bestnye babyyyyyyyyyyyyyyy

Mama Balqis BPB berkata...

bestnya...dah tahu jantina baby...me still suprise lagi, tak tahu jantina baby...masa scan aritu baby kepit kaki...malu kot!

Myra Jay berkata...

Wahhh besztnyer..
Bila la Myra nak merasa camni gak..huhuu

BTW tahniah ye kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...