07 September 2011

:: Penangan LIGHTNING MC QUEEN (Cars) ::

Ni la favourite Zakwan sekarang
Sket2 nak Mc Queen, sket2 Mc Queen
Pening pale dibuatnya!

Tapi kengkadang tu bagus jugak
Sebab
Bila dah belikan berus gigi yang ada kartun kegemaran Zakwan ni
Zakwan jadik raaaaaaaajin nak gosok gigi, haha!
Bukan setiap kali mandi jek
Setiap kali pi yak2 pun nak gosok gigi jugak

Lagi2 la bila dah kene puji gigi putih cam Mc Queen
Lagi bersemangat Zakwan nak gosok gigi, hehe...


Berus gigi Zakwan :)


Baju tshirt jangan cakap la..
Kalu bleh tiap2 hari nak pakai yg ada gmbr Mc Queen
Sampai MamaZakwan kene pujuk kata
Baju Mc Queen basuh, tak kering lagi
Setakat ni ada la 3 helai baju Mc Queen
1 utk pi jenjalan
Lagi 2 utk dok umah
Dalam seminggu mmg konfem ada punye la pakai baju Mc Queen ni




Mainan pun pandai memilih dah
Sebelum ni carikan mainan kete brand Hot Wheels jek
Janji kaler merah cam Mc Queen
Murah pun murah
Layan kan aje si Zakwan ni

PapaZakwan kesian sesangat
Belikan la btul2 cam Mc Queen tu
Hemmmmm
Seronok bebeno la anak bujang sorang
Tiap2 ari cium Papa sambil cakap
"Tima kasih Papa, awak mmg baik hati..."

Siang main, nak tido pun dibawak nye skali..





Sebelum ada adik ni bleh la dilayankan lagi
Kalu dah ada adik nnt,
Abang Zack kene banyak beralah la ye, hehe..




12 comments:

eB ezrin berkata...

eB suker.. mslhnyer aerish x abes2 spongebob. hu3

mummy_ayu berkata...

sungguh dia minat katun cars nie yer..Ian semua nya kejab2....

Myra Jay berkata...

hehee, memang peminat tegar McQueen Zakwan ni.. :)

mamalieyna berkata...

waaah abg zack..glamer nama tu..hehe~

good boy suka gosok gg..arif suka monteng..huu~

Nana berkata...

heheheh damia dia tgk je xde la minat nak barang2 cars ni
dia suke angry bird je

MamaYatie berkata...

tak leh tahan ayat "Tima kasih Papa, awak mmg baik hati..." tu

eima berkata...

fahim dah kurang main mainan ... die layan games je...letih mak.....

amiey lee berkata...

heeee layan kan aja..kta plak kna layan jugak la sbb sarah skrg ni byk mainan ladies yg dia suka..ashraf lbih pada car, moto aeroplane

EiJa ZaQuaN berkata...

itula penangan kartun pd budak2 ek..

my zaquan giler BEN10..

mama rifQy berkata...

kalo Iqy ni...wajib akan suke gak!!!

syawalsimpsons berkata...

fuuyyyyoo semua mc queen ...kikiki...syawal pulak sebok ngan bobi boy...bile kasi pakai baju tu...asik dok belek je...tak sudah

ummiaqeef berkata...

aqeef pun addicted menda ni tp ultraman no.1.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...