23 September 2011

:: NGIDAM MASAK Lagi.. Kali Ni Nasi Impit & Kuah Kacang Pulak ;) ::

Sepatutnya ptg ni gantung kuali, hehe
Sebab kami dapat jemputan open house raya ;)

Tapi nak buat cemana
Kalu rase nak masak tu dtg
Memang nak masak sesaje
Kalau tak masak, nnt asek teringat2 jek

So, ptg ni MamaZakwan teringin nak memasak lagi
Kalu tadi dah siapkan triffle smpi 2 bekas
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/09/ngidam-buat-triffle-pulak-hehe.html

Kali ni MamaZakwan nak buat nasi impit ngan kuah kacang
Hahahaha..!
Semangat gilosss...!!!!!

Tapi kali ni pakai yg instant punya jek
Kang terbiar lelama luput pulak tarikhnya, hikhik
^___~



Sempena esok dah weekend
So, selamat berhujung minggu la ye kawan2 sekalian! :)
Mesti byk jemputan open house kan
Almaklum minggu Syawal yg terakhir
^__^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

tah2 anak gegurl kot...dier suke masak ni...mmm...mesti BB kata dlm peyot..mama join main masak2...

eima berkata...

sape yg mkn bebyk tu ...alahai ....

alyyani berkata...

esok baby girl nad ni suka masak la nampaknye ni :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

papazakwan la sape lagi, haha! =D

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

tkpe, mama dh ade pembantu dh..senang kije mama nnt, hehe

@e_da berkata...

ni la penangan baby gurl... mak dia rajin masak .. heheh

Nad @ MamaZakwan berkata...

@alyyani

harap2 la kot yani..biaq mak nye pulak rehat, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@@e_da

mslhnye, rajin masak je, makan nye takmo..demand gak tu, haha!

mummy_ayu berkata...

cedappppp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...