22 September 2011

Nasi Kukus Ayam Dara Taman Melati ~ MEMANG MABELES! :)

1st of all
Kredit kat SINI
Sebab MamaZakwan amik gmbr2 ni kat SITU


Lepas gi kenduri Aunty Berry kat Tronoh ari Sabtu aritu
Kami antar la Uncle Matdek & Uncle Bidu balik Gombak
Sebelum tu kami pi makan2 dulu

Uncle Matdek suggest makan kat Nasi Kukus Ayam Dara
Dekat dgn Stesen LRT Taman Melati
Sebelum2 ni MamaZakwan penah dgr2 org cakap pasal tmpt ni je
Sekali bila dah pekena....
Pergh.... Memang mabeles!!
Sodap!


Nampak je simple.. Tapi bila dah rasa...... ;)


Kengkawan try la jugak
Rasa kesedapannya
Bagi MamaZakwan sedap la..
Tapi taktau la kalu selera masing2 kan..
^_^


p/s :
Pasni order drp Uncle Matdek je la kalu tetibe MamaZakwan termengidam, haha!
Nak gi sana jauh sangat! ^_^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

lia berkata...

perghhhh ayam tu, da la tang kepak... fav aku tu...

syawalsimpsons berkata...

sedapnyer...nak gak la try nanti...

Nazz@Purple berkata...

rase cm pernah lalu..erm nanti nak try le..

amiey lee berkata...

kita suka nasi kukus ayam kasturi....sedapppp sgt..dia ada beberapa cawangan..ari tu ada buat entry pasal nasi kukus kasturi nih...

ummiaqeef berkata...

alahai, sedapnye...suke gak mkn nasi kukus ayam dara. huhu..

Salina@IbuAqil berkata...

Dear, tgk ayam tu yang tak bleh tahan tu.. Kalo kita dah makan kat sana, nak bungkus ayam tu je buat meratah bleh ke erk.. Hik3!! nak try ni.. Insya'allah!!

Wanita Mutalib berkata...

mama kena try kedai sebelah dia tu, actually lagi beshhhhhh! heee

Ya ALya berkata...

order jgn tak order yer......

Nana berkata...

wah dekat je taman melawati
bole terjah ni

bebeldotsorang berkata...

Hari tu pergi time bulan puasa, servis mmg lambat sikit dan pelanggan pun ramai...tapi bila dah kena ikan keli dia..pergh terus lupakan psl servis lambat tu hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...