20 September 2011

:: Moga Ada Rezeki PapaZakwan ;) ::

Ala, yang pasal PapaZakwan lulus Kursus Assessment SPA tu

Alhamdulillah
PapaZakwan dah dapat surat temuduga
Untuk ke peringkat yang seterusnya
Kiranya lepas peringkat ujian bertulis ~ PapaZakwan dah lulus 3thn lepas
Pastu peringkat kursus Assessment ~ PapaZakwan lulus gak cam kt link ni
Kali ni peringkat yang ketiga
Dan harap2nya ini adalah peringkat yang terakhir la

PapaZakwan akan interview ari Selasa depan, 27/9
Alhamdulillah, cepat pulak panggilannya kali ni
Harap2 ada la rezkinya




Ramai yang tanya,
PapaZakwan peksa PTD ke?
MamaZakwan tak sempat nak jawab pun kat komen aritu
Kali ni baru MamaZakwan bgtau
Bukan PTD, tapi Peg Belia & Sukan
(Tapi ada byk peringkat cam peksa PTD, kan?)

Doa2kan la PapaZakwan lulus jugak utk peringkat ini
Dapat la merasa 'angin' baru, hehe
Mana tau, rezki anak2 ^__^


p/s :
Kawan2 yang keje gomen, huloq2 la tips sket, hehe =P

p/p/s :
Ada sesapa yang nak ajak MamaZakwan & Zakwan breakfast tak?
Hehe

Kami nak pi temankan PapaZakwan
Cam boring gak kalu lama2 tunggu tapi takde wat pape
Sape2 yang keje dekat ngan bangunan SPA tu, moh le calling2 ;)
Bleh gak jumpa2, hikhik
(sambil nyelam, minum ayor ni! =p)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

eima berkata...

ala 27 ni tak bw keta plak ... sbb tak pegi check up klu tak leh jumpe ngan MZ ...
klu hari khamis kompom leh pi jumpa MZ... nanti kite mintak kebenaran en.Panjang ye..kot2 die bg bw keta pi opis.....

Mama Balqis BPB berkata...

me keje gomen tp bahagian teknikal la...tak ada peksa just interview ajer...yang penting kena konfiden masa cakap...dia nak tgk cara kita bercakap...jwpn tu tak lah penting sgt tapi jgnlah sapa merapu2...masa me interview dulu ada 2 org penemuduga...1 dari spa dan 1 lagi org teknikal...marah spa 70% dan teknikal 30%...penampilan juga penting...imej koporat...jgn pakai kemeja pendek tau, kasut sukan ker....potong markah bahagian spa...TAPI kalu utk bukan teknikal me tak tahu lah camna Spa amik kira...

Fitri Senin berkata...

bila nak g interview nanti yang penting show ur highest level of confident!!!!That's a tip from me

mamalieyna berkata...

Tahniah n good luck~ Insyaallah ada erzki untuknya..mana tau rezki sempena new baby nnti kan..^_^ Aminn

Alycia berkata...

tahniah papa zakwan..

aisehh, time tu alycia kursus lg kat kl la.. kalau xbole jumpe nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...