29 September 2011

:: Masak2 Lagi ~ NASI AYAM, Nyum2x! ::

Semalam MamaZakwan masak memasak lagi
Semalam buat nasi ayam
Dari pagi klentung klentang
Tgk2 kul 11 dah siap!
^_^
(ayam goreng petang, tggu PapaZakwan balik ;p)




Biasanya kalu masak special2 gini
Sebab nak celebrate pape
Baru rajin nak masak2
Tapi smlm takde angin takde ribut
Tengok2 dah siap dah, hehe...

Kalu nak merasa buat nasi ayam versi MamaZakwan ni
Bleh klik sini:
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/nasi-ayam-sempoi-resipi-mamazakwan.html
Sempoi je, hehe...
^_~






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

eima berkata...

resepi dah amik dah pun dulu time ko tgh ilangkan diri tu ... hehehe

mummy_ayu berkata...

cedapnya...emmm..mcm nak masak ayam gak la weekend nie..tgk la...kalu rajin...

syawalsimpsons berkata...

YUMMY...LAPAR LA PULAK...NI CONFIRM ANAK POMPUAN KAT DL TU NI...NGAH KELUNTANG KELUNTUNG NGAN MAMA DIER...

azura samsuddin berkata...

belum penah lg wat sndiri, selalunye mak je yg buat he3, zura amik resipi yer ... sungguh2 nak buat ni tau

tq ;)

eB ezrin berkata...

jom potluck... sabtu nih leh? :)

mamalieyna berkata...

nasi ayam mmg sempoi tp jrg2 kita buat kan..nape eh//dapnye nmpk..^_^

♥MiZz-siHa♥ berkata...

dah lame xwat nasi ayam nie...simple n senang kan menu nie..

sue zainun berkata...

cantik hiasan ayam tuh :p hehehe baru ada selera nak mkn kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...