07 September 2011

::: Mama, Nak Tgk TV BESAR!! :::

Sejak sebelum raya lagi Zakwan dah mintak2
Soh bawak dia pi tgk TV besar
Tau tak TV besar tu apa?
Hehehehehe
TV besar tu tgk wayang ^__^

Ni sume disebabkan iklan citer CARS 2 la
Apa lagi...
Papa n Mama pun dah tak larat nak dgr permintaan Zakwan tu
Mana bleh tahan kalu dah tiap2 hari mintak
Tak sampai 5 minit, tanya lagi..

At last, malam tadi kami pi la bawak dia
Gi tgk wayang kat Alamanda
Bukan main seronok tak hengat la budak sorang tu ;)
Lagi2 la kat lobi GSC tu ada replika Lightning Mc Queen & Mater
Terjerit2 jugak la Zakwan sbb excited!

Kami pi tgk kul 7.45mlm
Citer nya ok la.. Memang best!
Tapi rase cam tak seswai utk bebudak kecik cam Zakwan ni
Agak berat sket kot jalan citer nya utk bebudak
Kali ni banyak citer pasal Mater jek
Lightning Mc Queen jadik pembantu
So, jarang sket aksi2 dari Mc Queen, hikhik =p
Tapi bebudak bukan paham pun, ye dak?
Janji diorg tgk citer kartun, haha!


Tara...!!!
Mama & Zakwan
Mama pakai tudung hadiah drp Eily aka MamaDhiya :)



Asek nak wat peace jek skrg ni kalu bergambo ;)


Lega rasanya dah menunaikan janji2 kat Zakwan
Takde la rase bersalah tetiap hari, huhu!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

MRS. K berkata...

dah lama cuti bawak hadif gi tgk tv besar.. huhuh..

::NureeN:: berkata...

hhmm... ellesya pon dh lama x tgk TV besar.. bebaru ni dok ajak nureen tgk smurf.. ;p

EiJa ZaQuaN berkata...

heheh..bdk2 skrg mmg bertuah n advance..

syoknye zakwan dpt tgk tv besar ye..

my zaquan pun kalau lalu dpn panggung wayang skrg ni dh pandai minta nak tgk wayang sbb dia mmg igt sgt kami dh bw dia g tgk wayang citer HOP ngan RIO.

eima berkata...

amboi wawan dah pandai tgk wayang dah ek... Fahim je tak jejak kaki lagi...

[-suziey-] berkata...

hahahahah..adeii ingt kan ape la tv beso tu..ekekeke:p lawak la..hiks..

slmt hari raya nad :)baru nk berjinak balik ngn blogging ni..huhu..hope xde org lupa..huhu

mamalieyna berkata...

amboi dh pandai eh mintak nengok wayang..hee~ puas hati dpt ditunaikan permintaan ye zakwan..^_^

mama rifQy berkata...

hehehehehe..dah pandai ye..Makin besar nampaknyeee !!!!kalo Iqy mesti suke tengok kete tuh!!!

syawalsimpsons berkata...

wawan dah nampak besar dah sekarang erk...syawal pun dah pandai tengok TV besar gak sekarang ni...

ummiaqeef berkata...

kite dah beli dvd cite ni, x sempat nak bawak dia pegi tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...