13 September 2011

::: Jom Tengok PERUT MAMA.. 18SX Ni, Hehe... =p :::

Hehehehehe.... 18SX ni ^__^

Takde la, gurau2 jek
MamaZakwan saje2 nak snap gmbr perut Mama ni
Sebabnya ramai yang tegur

"Aik, dah 6 bulan.. Tapi kecik je.. Tak nampak cam preknen pun!"

Tu yang MamaZakwan paksa PapaZakwan amik gmbr perut Mama
Mau tengok sendrik btul ke tak
Sebab bila MamaZakwan sengsorang
Terasa perut cam dah besar jek
Kalu diri pun dah tak nampak jari kaki, huhu! =p

So, inilah buktinya......
^_______^


* Alololo, Zakwan pun nak enterprem... Jeles la tu! *

* Ok, dah besar.. Naluri ibu sentiasa btul, ngee~ *

* Zakwan kene marah ngan Papa sebab sibuk2 gak, hikhik.. *

* At last, Mama n baby ;) *


Alemak, lagi 3 bulan jek!
Macam2 'rasa' dah terasa ni, huhu!






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 comments:

eima berkata...

besar la tu .. dr perut aku nih... tambah plak aku ni xtive ...ramai tak caya tinggal 3 minggu lagi baby insyaallah kuar...

MRS. K berkata...

a'a la.. kecik jer..

ape pon moga semua selamat

farra8979 berkata...

ala, comelnya perut mama zakwan.. ^___^ bila la nak rase pengalaman ni...

mummy_ayu berkata...

sweet..masa ayu pregnant dulu tak pernah snap pic mcm nie..nanti nak jugak la..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

biasalah dah nak masuk 7 bulan baru nak nampak besar...

aEn+aReaL=Ryan berkata...

assalamualaikum..:)

a a la perut akak nad kecik jer..hihi :)

x saba nk tgk bby kecik kak nad nt..

@e_da berkata...

sonoknya.. tak lama lg tu nak jumpa baby.. hihi

Nana berkata...

ha baru nampak perut nad klw tak mmg kecik je

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hehe..mmg dh nmpk pun perut mama zakwan,
tp nnti bila 7 bulan lg la perut akan naik dgn jayanya..

pape pun take care..

MamaYatie berkata...

tngk org preggy mmg best..sendirik?? uuhhh...rasa cam nak cpt jer

ch@ berkata...

ahaaa comel je perut. macam perut kita nak due je. kita sedang menghitung hari je ni. baju kurung semua boleh pakai lagi. kekeke.

mamalieyna berkata...

hikhik..comel je mcm kak eina nye kandungan gak, kecik n comel jer..^_^

eh baru perasan, tak pernah snap pic cenggini la lagi..hee~

alooor cian zakwan kena marah..hu~

syawalsimpsons berkata...

nnt kalo dah bersalin n pantang...msti ssh nk update blog jugak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...