29 September 2011

:: J-Card Day Sunway ~ BERBALOI Ke? ::

Ada sebab sebenarnya MamaZakwan masak nasi ayam
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/09/masak2-lagi-nasi-ayam-nyum2x.html
Wakaka!!!
Ngengade MamaZakwan ni, hehe....

Sebenarnya
MamaZakwan nak ajak PapaZakwan gi J-Card Day
Kat Jusco Bandar Sunway
Macam yg Anje@MamaBalqis & MamaTisya war2kan mggu lepas
;)
Kira nak bodek PapaZakwan la ni, haha! =p

Dah lama MamaZakwan tak merasa nak shopping masa ramai2 org
Tu yang MamaZakwan ajak PapaZakwan tu
Naseb baik PapaZakwan pun 'on' jek
Maybe sbb melayan kan aje kerenah mak buyung sorang ni, hehe
Kalu tak preknen rasenya, jangan harap la PapaZakwan nak setuju!
^_^

Kul 8 mlm smpi
Ramai gak orang
Tapi takde la sampai bersesak2 berlaga2
Masih selesa lagi kot nak bergerak2
Mungkin sbb gi malam2 dah kot
Hehehe...

Hajat di hati nak cari la barang2 baby
Tapi harga cam takde banyak beza pun dari sale biase2
Takde beli banyak pun, huhu!
Barang yang dah siap2 di list kan dr umah
Takde sale pun
Kuciwa!!!!
Last2 amik la 3 pasang baju baby jek
Wat sedapkan ati ini, huhu!

Tapi kalu sesape yang berhajat nak mencari bedsheet @ comforter
Memang masa ni harga best2 belaka
Siap ada happy hour lagi ~ sale 80%
MamaZakwan pun sempat rembat bedsheet gak haha!
[1] Harga asal RM159 ~ Harga diskaun dpt RM47.70
Lagi [1] Harga asal RM239 ~ Harga diskaun dpt RM39
Best2..!! :)

Tu je yg sempat dirembat
Lain2 nnt2 je la..
Tunggu sale biase2 pun takpe kot, huhu!

Balik tu singgah kedai mamak
MamaZakwan belanja Zakwan & PapaZakwan roti canai ;)
Sebab sudi temankan MamaZakwan pi soping moping
Hehehehehe.....





Ni je MamaZakwan beli, hehe
Dapat la free voucher Jusco RM10
Jadik la.....

24 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

nad, menjawab kepada soalan nad di blog...biasanya beli satu2 pun ada...nengok pada brand dan jenis...kalu yang qqbaby printed leh dapat dalam rm20 jek satu...rm18 satu pun ada...insert dalam tu ada 2 keping..

tapi insert jenis bamboo mahal sikit, serapan lebih...satu dalam rm26 gitu...macam2 kaler ada...

kalu nak nengok jenisnya ce add SAKINAH BARAQ BUMMIAKIDS kat fb...dia banyak jual cd...yang pakej pun ada...murah2...harga mampu bilik...

mekchu berkata...

mekchu suka part wat sedapkan hati tu.. tak sah kan walaupun beli sekotak tisu :)

eITA berkata...

sy pegi gak time keje smlm...tapi xcari baju budak pun...sbab baru lpas raye kan...barang lain byk murah gak....sempatla handbag 80%....

ummiaqeef berkata...

papazakwan botak mcm abah aqeef lah, hehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

kadang2 ada yang murah tapi ada gak yang sama je harga dengan sale biasa

syawalsimpsons berkata...

sue pulak suke part ikutkan kata mak buyung je...sue pun time preggy je la en asbeen asik turut je aper yang sue minta...pas beranak...minta maap la...kikikikikik

sue zainun berkata...

bestnya shoping barangan baby..teringin lak..hihi

Nana berkata...

mgm suka soping itme jcard
sebab sgt2 berbaloi

amiey lee berkata...

hee sonokkk nye ...nk shopping tk sabar...tak tau la nk g padini ke tak sok..

mamalieyna berkata...

takde Jcard..soping sukahati je..hee~ tp today gaji masuk, mcm nak ajak bejlan2 mencari brg baby lagi je..hee!

MrS. F!zA berkata...

eh JCard bestlah..leh jimat byk..cumanya nk berebut tu lah yg parah sikit..semua nak serbu time tu kan..hihi

eima berkata...

aku je tak penah mintak nk pegi memana...mkn pepe...ikut je ...
pelik betul la ....

pttnye time ni la peluang aku kan....

Nad @ MamaZakwan berkata...

@♥cikmOt♥

owh, mekaseh cikmot..
jasamu dikenang ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mekchu

huhu, mmg pun mekchu..
janji ada beli menda wpun kecik je menda tu
kalu idak, mau la si papa nye bising
dtg jauh2 takde beli apa2

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eITA
sy mmg tak pegi tmpt lain..pi tmpt budak ngan cadar2 jek...kang terover budget plak, hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ummiaqeef

tu rambut gi intebiu tu ummiaqeef, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

tu la pasal cik jue...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

heheh..tu la pasal..nak apa2, baik la mintak time2 cenggini, ekekkee... ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@sue zainun

meh, meh..hehe :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nana

kalu mmg tgh nak cari brg btul2, mmg best..tapi kngkkadang tak sume brg die bg diskaun tggi2 kan..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@amiey lee

ala, pegi la...nk tgk amiey bli ape ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mamalieyna

best tu kak eina...tgh ujung2 bulan ni, gaji baru masuk, sale pun dah start...hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MrS. F!zA

hehe, mmg pun..
tp cam org yg bekerja tu lagi syok la rasenya..sbb baju keje, handbag, kasut sume murah2..cam saya ni takde mende nak beli pun hehe...tu yg mencari baju baby jek ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima
hang mmg isteri yg solehah eima, hehe... untung en panjang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...