12 September 2011

::: Giler PENAT..!! Kawan2 Cemane Pulak? =D :::

Salam n Good Morning sume! :)

Weekend baru2 ni sure ramai yg tak lekat kt umh, kn?
Heheheh..
Ada je undangan open house & majlis kenduri kendara
Sama la.... Kami pun, huhu!
Memang tak sempat nak online @ update pape pun kat blog weekend aritu, huhu!

Sabtu
Jadual kami bermula dari Bandar Saujana Putra
Singgah Shah Alam jap at umah Aunty Yaya @ Pinggiran USJ 3
Pastu kami gerak sesama ngan Atok, Nenek & famili Aunty Yaya
Nak gi kenduri kawen kat TTDI
Dah tengah ari, memang jalan jammed!

Lepas dah ke TTDI
Balik ke Pinggiran USJ 3
Kami ber3 (1 famili) sambung perjalanan ke Banting plak
Gi open house kawan PapaZakwan kat Olak Lempit
(psst, tuan umah.. roti jala ngan kari ayam tu mmg mabeles!haha!)

Dah alang2 sampai Olak Lempit
MamaZakwan suggest kat PapaZakwan
Gi la calling2 member2 Megasteel dulu yang tinggal kat area tu jugak
Dah sampai takkan takmo jumpa2 kot, jauh tu! ;)
Dapat la gi 1 umah, huhu!
Jadik la....

*Zakwan dlm kete*


Yang Zakwan lagi best..
Dalam perjalanan ke Banting dari Shah Alam
Sampai dah ke 2 umah kawan PapaZakwan tu
Memang tak berjaga langsung!
Tido memanjang....!
Penat sangat kot, huhu.. Ksian dia... :)

Balik dr Banting kami dah ptg, kul 6.30pm
Balik Bandar Saujana Putra jap
Pas Maghrib gi umah jiran sebelah umah
Kak Yati n famili wat open house jugak
Singgah kejap je
Pastu kami trus ke Shah Alam semula
Gi umah Aunty Yaya balik
Sebab malam tu ada famili miting
Sempena majlis Aunty Wawa yg tgh berdarah manis, hehe =p
Kul doblas stgh mlm tak settle lagi, huhu!
Biasa la kan.. Nak wat majlis besar kene miting lama sket...
^__^

*Zakwan sambung tido kt umah*


Kawan2 plak cemane?
Penuh ke progam weekend aritu? ^_^







Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

syawalsimpsons berkata...

samala ngan sue...hari sabtu sebok tgk wayang...ahad sebok open house...

Salina@IbuAqil berkata...

Aqil pun sakan jalan raya dibawak dek ibu ayah dia.. Sampai badan dia naik gatal2 ler semalam.. ;) Nasib arini dah ok skit..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

ni betul2 jalan nie...
penat sangat zakwan tue...sampai tertidur mcm tue sekali

MRS. K berkata...

semalam beraya 2 bijik umah jek

Gieyana berkata...

mmg penat kan..sm cam we all gak..n balik kg lagi beraya..:D

lia berkata...

tgk gaya zakwan tidur dlm kete tu... mmg penat habes tu he3

MamaYatie berkata...

mak aihh..marathon sungguh ni...dengor pun penat..patut la zakwan lempek terus..ciann..mummy nya kena rehat jugak sbb darah manis gak tur..hehee

Nana berkata...

sama la kita
weken bz orang kawen
la
open house la
demam2 pon redah gak hehe

amiey lee berkata...

hahaha lawak la zakwan..penat sgt agaknye

sama la kta nad oi..jemputan sana sini...minggu ni n minggu dpan org kawen plak huhu

Myra Jay berkata...

Kesian Zakwan letih beraya..

Muka Zakwan sejibik ikut papanya :)

nini berkata...

amboi penatnya dia...rasanya semalam tengok gambar kakak dia tido cani jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...