20 September 2011

::: Gi Open House MAMALIEYNA ~ TERUJA! :) :::


Ari Jumaat aritu
MamaZakwan berkesempatan nak penuhi jemputan makan2
Kawan blogger MamaZakwan
~ MAMALIEYNA ~
^__^

Jenuh jugak la nak mencari umah Mamalieyna
Sebab tak pernah terlajak sampai ke Bukit Jalil nun
Tapi rupa2nya dekat jek kalu nak diikutkan
Sebab lalu jalan dalam ;)
(MamaZakwan lalu Taman Equine)

Dup dap dup dap gak la MamaZakwan
Terasa macam Jejak Kasih pun ada
Hahahahah!!!
Apa taknya
Dah la tak penah jumpa
Asek balas2 chit chat kat komen blog je
Tetibe bila dah dpt jumpa
Dapat rasa laksa utara hasil air tangan Mamalieyna lagi
Hehehehhe...
Memang mabeles! :)

Teruja jugak MamaZakwan bila dpt jumpa Abang Long Arif
Tengok dalam gambar comey jek
Bila tengok live rupa2nya lagi comey!
Geram! Sebab badannya gebu, haha!

Masa nak balik
Bertembung plak dgn Anje MamaBalqis & famili
Kebetulan dorang pun nak beraya umah Mamalieyna
Dapat la MamaZakwan jumpa kejap anak dara Anje
Sape lagi kalu bukan Balqis yang pandai posing tu
Tapi tu la, masing2 tak teringat plak nak bersnap2
Hehehe...
Takpe2 la ada rezki bleh jumpa lagi


p/s :
Alycia, sori sesangat tak dpt penuhi jemputan makan2 Alycia
Kebetulan balik dr umah Mamalieyna ingat nak terjah Putrajaya
Sekali tu ada tetamu nak dtg umah plak
Kena la siap2 kan ape yang patut kat umah tu
Sori ek Alycia!
^_^








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Nana berkata...

kita pon tak dan nk g umah alycia
sebba baru smpai dari penang time tu
dan pg 1 umah je

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

waaaahhhhh..sOnOknye dpt jumpa!

mamalieyna berkata...

thanks nad sudi dtg..lewat2 pun sampai jugak..^_^..teruja jumpa kwn2 maya ni..tp tulah, kak eina pun style tak reti sgt nk beramah tamah..hee~

terlebih terkurang tu, maaf la ye..tuan umah dh muka sememeh petang2 gitu..ngee~

take care~

abg zack mmg sopan n lemah lembut, suka dgr dia berckp..potpetpotpet pun tp lembut intonasinya..sukee..^_^

eima berkata...

jumpe semua geng pregnant kan ..ch@, mamalieyna, MZ

amiey lee berkata...

alahai bestt nye..kta plak takde kereta nak kesana ke mari hee..driver kojee

Zue AnnaLeeya berkata...

best kan klu dpt jmpa geng blogger nih..
klu pestaim nak jmpa mmg dup dap ajer..
tp biler jmpa mesti byk citer...
itu akakla... sbb akak nih jenis mulut pot pet sket... hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita tak bawak camera ari tu, dok kalut rushing sampai semua tertinggal, jumpa nak pun kejap je
kalo tak leh borak lama2, sebba lepas tu suziey plak datang...ada masa kita jumpa k nad...encem zakwan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...