09 September 2011

::: Aunty Wawa Tengah BerDARAH MANIS.. Hehe :::


Ye....
Takleh kaco2 Aunty Wawa dah, haha!
Aunty Wawa tengah berdarah manis
Sebab baru dirisik, disunting dan di 'chopp', hakhak! =D

Masa cuti raya aritu
Ari Jumaat 02/09/2011
Family ehem2 Aunty Wawa dtg merisik
Sekaligus antar cincin trus, hehe

Daripada zaman MamaZakwan, Aunty Yaya & skrg Aunty Wawa
Memang takde la adat2 nak berpantun2 bagai
Bertunang2 pun nan hado!
Hehehehe.. Sempoi....! :)

Belah lelaki nak buat majlis bulan doblas ni
Alemak..!!!
Sabo2 la...
MamaZakwan tak lepas bertarung nyawa nak lahirkan baby lagi, huhu!
^_^

Lain la kalu buat awal lagi
Tapi cam suntuk sangat dah masanya kn?
Sekarang dah bulan 9
Takkan nak settlekan sume dalam masa 2 bulan
Sempat ke?

Kalu awal tahun depan cam ok la
Bulan 2 ke, bulan 3 ke
Heheheh...
MamaZakwan pun Insya-Allah dah lepas pantang ;)
Bleh la wat majlis aqiqah n naik buai skali, hehe
Tumpang! =p

Apa2 pun...........
Tahniah Aunty Wawa...!!! :)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

@e_da berkata...

huhu cepat tu kan... harap2 sempatla buat segala preparation.. tahniah wawa

mummy_ayu berkata...

wah..nak dpt adik baru la nie..
emm..kelam kabut gak tu sbb dah suntuk, tapi sekarang semua dah ada yg ready made..

eima berkata...

tahniah..ni adek papa wawan ke mama wawan ni ?/

mamaRIFQY berkata...

wahh,,Tahniah la ye aunty wawa..dah tak lame la tu

eB ezrin berkata...

darah manes eh? mmg nmpk manes pn :)

syawalsimpsons berkata...

tahniah dapat bakal adik ipar baru

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

sama ngan adik jue..raya ke 3 datang merisik bulan 12 nak kenduri kawin...

MrS. F!zA berkata...

ni mesti adik mamazakwan kan..sbb sama je muka..hikhik

Ya ALya berkata...

tahniah aunty wawa......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...