10 Ogos 2011

::: RINDU GILER KAT KORANG!!!!!!! :::

RINDU SANGAT2!!!!!

Kat blog ni
Lama dah tak menulis
Memang dah bersawang giler
Nak menulis balik ni pun kene pikir perah2 otak
Sebabnya otak pun dah tepu, huhu!
Sori sangat2 sebab amik masa terlalu lama utk update entry terbaru
Tak tau la kenapa, rasa cam malas jek
Walaupun dalam hati ni membuak2 rasa nak menulis, huhu!

Kat kawan2 blog
Giler lama tak dengar citer sume
Lebih 2 bulan kot!
Ada yang dah ada baby baru
Ada yang dah dpt keje baru
Aisey....
Memang rugi giler la sbb lama tak dgr citer kawan2
Tapi nak buat cemane...
Keadaan tak mengizinkan, uwaaaa...!!!!

Alhamdulillah
MamaZakwan dah sehat
Kaki yang kene air panas pun dah sembuh
Cuma terasa sengal2 sket la kengkadang tu
Dah takde alah2 lagi dah
Makan pun kemain berselera, haha!
^___^
Kandungan pun dah nak masuk 6 bulan dah
Kejap giler rasenya!!
Tapi perut tak nampak lagi, hehe
Sebab badan MamaZakwan besar kot, hehe
Tapi gerak2 baby kemain lagi aktif!
Boy @ Girl? Hehehe... MamaZakwan tak scan lagi
Surprise!
Nanti dah scan, jangan risau...
MamaZakwan akan heboh2kan punye, hehehe

Zakwan pulak makin lasak
Tapi bila dah tau nak dapat adik
Dia makin manja!!!
Sangat manja!
Letih nak layan kengkadang tu, huhu!
Dah besar dah anak bujang Mama sorang ni, hehe....

Special thanks
Pada kawan2 yang masih ingat kat MamaZakwan
Walaupun blog tak berupdate
Ada gak yang sudi datang jengah
Sangat2 menghargai kawan2 sume!
Apatah lagi pada MamiUyun, siap buat entry lagi! ;)
(Ada lagi ke yg buat entry pasal MamaZakwan, tapi Mama tak tau? Bagitau la...)
Apa2pun thanks sgt2!
Pada yang bertanya khabar masa MamaZakwan terbaring lesu dulu
Tak sangka ada gak yang sudi nak berSMS
Sangat2 terharu
Thanks jugak atas doa2 kalian
Hanya Allah SWT dapat membalas kebaikan kalian sume

Insya Allah, kalau ada masa terluang
MamaZakwan nak start tulis2 balik
Tapi takde la citer menarik sgt pun
Banyak yg tertangguh
Nak citer menda dah lama dah basi pulak, huhu!
Yang penting
Result tekateki (sblm Mama tumbang dulu)
Akan MamaZakwan settlekan cepat2
Sure ramai yang tertanya2
Maaf sangat2 tau!



Letak gambar Zakwan je la ek..
Hehe.. Mamanye malu nak enteprem! =P


p/s:
Tak sangka sangat2.. Ramai rindukan MamaZakwan jugak ;)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

28 comments:

eima berkata...

lama tau aku nk tgu kemunculan ko ni ...
anyway selamat kembali dear....

MRS. K berkata...

next............. cepat update lagi

~~@lyci@~~ berkata...

welcome back nad.. mmg ramai yg rindukan nad ;)

syawalsimpsons berkata...

yeee....akhirnyer muncul kembali....tunggu jugak...kikikiki...welcome back...windu jugak ni...nak tgk citer2 dlm ni...

Huda berkata...

lama x nampak :)

Zue AnnaLeeya berkata...

welcome back nad...
sunyi sepi sgguh erk...
alahan pon dah xde kan???
take care..

mama tisya berkata...

pembawakan budak..hrp2 cpt baik...bole berblog mcm biasa

Salina@IbuAqil berkata...

Rindu sangat2.. Apapun take care ye mama.. ;)

zaidah berkata...

patutlah lama tak muncul...selamat kembali...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

akhirnya mama muncul kembali..alhamdulilah..kembali sihat dan ceria hendaknya

Imaan09 berkata...

yay..!dah ada balik!

mummy_ayu berkata...

welcome back!! of coz la windu..cepat la update lagi dan lagi dan lagi..
apa pun , alhamdulilah semua pun dah sihat...emm....zakwan..memanja je nak jadi abg long nie..biasa la tu, pas nie geng la ngan ian..jadi abng.. :-)

amiey lee berkata...

wahhhh kna wat pulut kuning...heeeeee selamat kembali bersiaran... winduu...ok nad..take ur time k...nntiii update blog setiap jam huhuhu

Wanita Mutalib berkata...

eh kte pun rindu lorrrr :p

ummiaqeef berkata...

welcome back!

@e_da berkata...

Nad mmg tercari2 gak entry baru nad.. serios rindu gilerrr... tau2 dah 6 bulan ek.. pas ni rajin update tau

hafeez.halim berkata...

oklatue.. dah leh online blk.. hehehe, nnt xtiviti berbuka jgn lupa plak.. hehehe

eB ezrin berkata...

take care yer :)

MaMa CyDa berkata...

akhirnya .... welkam back nad. rindu betul nak baca coretan² nad nih ... ^_^

Pn. Zana berkata...

welcome back! lama tak update kan?

Nana berkata...

dah lama tunggu nad update hehee

lia berkata...

ko da ok yer Nad...

Alhmdlh...

mamalieyna berkata...

haiiiiiiiiiiiiii...lamanya tak jumpa kawan sowang ni...rinduuuu kamo..hee~

lepas ni, jgn sunyi2 kan diri lg tau..hee~

apapun take care n hope sihat selalu k, eina je still alah kejap dtg, kejap ilang..hu~

Bionic women berkata...

nad, miss u
bersiaran dari tempat kerja ni..
nak tengok nad preggy. hehe.
indu zakwan jugak

Cute MuM berkata...

Welcome back... Nak tgk gambar perut.. ;)

Nisa' Azman berkata...

welcome back kak nad.. ^_^ mujur la akak dh ok, hehe..

MamaYatie berkata...

welcome back nad!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

yup kita salah sornag yang rindu, kadang tgk nad update n komen2 kat FB tapi blog tak update, rindu kat zakwan, cepat je masa berlalu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...