15 Ogos 2011

::: PapaZakwan ACCIDENT! =( :::


*Persona ~ kete PapaZakwan*


Setiap yang berlaku tu pasti ada hikmah di sebaliknya kan?
Dugaan datang bertimpa2
Balik kampung sebab adik ipar MamaZakwan accident Jumaat lepas
Sekali tgk PapaZakwan pulak yang accident ptg semalam

Kami kene tinggal kat Teluk Intan
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/08/kena-tinggal-uwaaa.html
Last minute punya plan
PapaZakwan terpaksa bawak adik ipar dan kakak ipar & famili balik KL
Sebab kete tak muat, Papazakwan tinggalkan kami kat Teluk Intan dulu
Tapi ini pulak yang terjadik

Alhamdulillah
PapaZakwan, adik ipar dan kakak ipar & famili tak alami kecederaan teruk
Cuma masing2 masih dalam keadaan trauma lagi
Ya Allah, sedih rasanya bila tgk keadaan camni
Lagi bertambah sedih sebab ada melibatkan kematian di sebelah pihak sana
Moga segala yang berlaku menjadikan kita sama ada yang mengalami @ tidak mengalami
Lebih tabah, sabar dan redha dalam segala ketentuan Allah



p/s :
Tak leh nak citer lebih2, sebab MamaZakwan & Zakwan tak berada di tempat kejadian
PapaZakwan pun kami tak sempat jumpa lagi ni
Apa2pun, doakan kami selamat dalam segala urusan...







Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

30 comments:

eB ezrin berkata...

uish takotnyer tgk kete tuh remok.. harap2 sumer ok yer nad

zh-ena berkata...

terus tabah hadapi dugaan

MRS. K berkata...

Ya Allah... dugaan di bulan mulia ni.. banyak bersabar yer

MrS. F!zA berkata...

ada hikmah disebalik kejadian..moga keluarga zakwan tabah menghadapi dugaan..

amiey lee berkata...

astaghfirullah..... setiap kejadian ada hikmah ..bersabarla...

teringat kes kami dulu accident

boleh rujuk kat sini
http://dvillahati.blogspot.com/2009/09/malang-tak-berbau.html

hafeez.halim berkata...

buat byk2 bersabar.. ujian bulan ramadhan nie. paperpun, Alhamdulillah sume selamat

Nana berkata...

yallah nad...teruk juga tu
nampaknye
alhamdulillah selamat semenye

ummiaqeef berkata...

sabar ye..semua yg berlaku ada hikmahnye..

::NureeN:: berkata...

InsyaALLAH banyakkan berdoa, moga d beri perlindungan olehNYA... risaukan bila tiba musim perayaan..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

takut tengok gambar....nasib baik papa n keluarga semuanya ok...

eima berkata...

seb baik nad ngan wawan tak dak waktu ..klu ade cam ne la ye ... bahye tu
sbb nad kan ngandung..wawan kecik lagi

dah la nk raya ... keta mmg drh manis time2 cam ni kan ....

lia berkata...

Allahuakbar...

Nad, ko bawak byk2 bersabar k & aku doakan kalian smua ok bkn jer dari segi kesihatan tp emosi, kewangan etc, amin....

Cute MuM berkata...

YA ALLAH.. harap takder semuanya ok.. Sabar yer Nad.. Jangan terlalu terkejut.. nanti bahayakan kesihatan baby pulak.. semoga tabah menghadapi dugaan yer..

Lulu Caldina berkata...

Ya Allah, semoga semuanya selamat..huhu.. tabahkan hati kak..

@e_da berkata...

allahuakbar.. nad banyak2 sabar ya.. semoga semuanya selamat

mummy_ayu berkata...

Ya Allah..teruk gak tgk keta tu..mcm mana boleh jadi..tapi syukur la family Nad semua cedera ringan je..sabar ek...hadapi dugaan nie...

Zue AnnaLeeya berkata...

teruk gak kete nad tuh yer...
tp sib baik papa zakwan dan family xde ape2...

Imaan09 berkata...

Ya ALLAH! takziah atas musibah..Alhamdulillah smua ok, wlupun ada y terkorban.. keta xpe, y penting smua slamat

MamaYatie berkata...

alhamdulillah papa zakwan n family tak de pape..semoga selamat semuanya yer..akak pun kat taiping ni..

Liessa berkata...

Salam kak..sabar byk2...dugaan..semoga aka sefamily tabah hadapi ujian dariNya..

mamalieyna berkata...

Ya Allah...nasib tak alami kecederaan parah sbelah keluarga Nad..apapun take care..ada hikmah stp kejadian kan..

MaMa CyDa berkata...

Subhanallah, sabar yer nad. nasib baik jugaklah nad n zakwan tak ikut. itulah, ader hikmahnya jugak papazakwan tak bwk korg berdua. takpelah, sabar bebyk yer nad ...

Shiela Latif berkata...

Subhanallah, syukur semua ahli keluarga mama selamat. semoga tabah n menghadapi ujian dibulan mulia nie ya mama.

Ya ALya berkata...

banyak2 sabar ye mama zakwan....semua tu ada hikmahnyer.....

semoga tabah menghadapai dugaan di bulan puasa ni......

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Ya Allah..siannya..nmpak teruk jugak accidentu tuh..syukur papa zakwan n yg lain2 tak cedera teruk..byk2 sabar ye nad..

Fitri Senin berkata...

astagfirullah...ada hikmahnya awak dan zakwan tak ikut sama haritu. banyak2 bersabar dan take care okay

Momma Mia berkata...

La tahzan yer Nad.. syukur semua selamat... Semoga Nad sekeluarga tabah menghadapi dugaaan ini. Alin doakan semua urusan Nad sekeluarga dipermudahakan. Amin!

~~@lyci@~~ berkata...

takutnya tgk.. alhamdulilah, papa zakwan & fanily x apa2..

aLeesYa's Mummy berkata...

Ya Allah...hrp2 semua ok ye nad..sabar dan berdoa ye.

Ya ALya berkata...

salam...mama zakwan....ya pg tadi g keja,perasan tempat excident ni,betul2 kawasan kpg ya....tu yg ya tgk blog mama zakwan lagi sekali.....

syukur papa zakwan n family selamat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...