17 Ogos 2011

:: Kira SHOPPING RAYA Gak La Ek, Hehehe ::

Cantek tak?
Hehehehehehe ^_^

Orang lain sebuk beli persiapan nak raya
(Baju raya, kuih raya, etc..)
MamaZakwan sebuk tempah gambar ni pulak :)
Kira shopping raya gak la ni kot, hehehe

Ni saiz Saiz 16x24 inch (Full Wrap)
Saje gatai tangan lagi nak shopping, hehe
Dah lama dah teringin nak tempah
Baru kali ni terbuka hati nak email tokey tu
Mama tempah kat Canvas Photo's
Servis pun ok, cepat pulak tu siapnya! Dalam 3 hari je kot

Lepas ni bleh la tempah lagi, hikhikhik
Pasni gambar berempat la pulak kot =)

Ok kawan2..
Kami nak balik BSP dah, yeay!
Ikut Atok & Nenek & Aunty Yaya
Hari Khamis nak gi shopping kat IKEA
Bleh la beli shelf nak letak gambar ni, hehehe ^__^


p/s :
takleh jadik ni..kene wat photoshoot, baru gmbr nampak cantek sket! =p

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

airis naufal berkata...

wah cantik.. sy pun ade jual, tpi guna tranpaulin paper.. kalonak tgok boleh la g kat fb AIRIS WALL DECO ye..

MrS. F!zA berkata...

nad menang photoshoot kt blog naman haitu kan tp tkde respon pon..msih brminat tk ni?hihihih

ummiaqeef berkata...

nape wawan tu? mcm x puas hati je..hehe

MamaYatie berkata...

cantek jerk..natural pose..i like!

NADHIRAH NOR ZELAN berkata...

cantik2 leh buat jugak ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...