22 Ogos 2011

:: Jumpa BLOGGER TEGAR ~ T.E.R.U.J.A! ^_^ ::

Ya betul!
Memang sangat teruja! :)

Petang semalam (Ahad)
MamaZakwan & PapaZakwan pi Giant Shah Alam
Semata2 nak pi amik biskut sarang semut yang MamaZakwan order
Order kat sapa?
Sapa lagi kalu bukan blogger tegar a.k.a tokey biskut sarang semut ^_^
Nana @ ibudamia.blogspot.com


* saya cilok kejap! ^_^ *

* dah rasa dah..nyum2! :) * cilok lagik! *


Sori la Nana,
MamaZakwan sampai lambat 15minit
Pastu MamaZakwan ni tak reti nak menyembang
MamaZakwan ni penyegan orangnye, haha! ;p
Gambar pun tak de, huhu!
Nanti kalu Nana ada kasik up ini crita
MamaZakwan pinjam sat gambar ek sbg bukti, hehehe...
^___^

Nanti bebila bleh jumpa lagi ek
Tak sempat pun jumpa Damia
Tido plak dia ;)


p/s : terasa cam mimpi plak, haha! =p

p/s : teringin bebeno nak jumpa kengkawan blog yg lain ;) jejom!! =p

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

bestkan dapat jumpe...bile dapat jumpe sue pulak ni...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

kita jumpa jugak....nana memang peramah...
teringin nak jumpa mama zakwan..

eima berkata...

o0o dah rasmi dah ek kuih raya ye ....

amiey lee berkata...

wahh feveret kuih nih

mummy_ayu berkata...

oo..jumpa Nana yer...

Nana berkata...

hahah adoi la..
mcm la jumpe artis je rasa mcm mimpi kekeke..
ok nanti kita dah wat entry kita aksi link..
esok kot entry tu kuar hehe
by the way
tq tau sebab sudi bli kuih tu

mamalieyna berkata...

salam Nad..

waaa jumpa mmber blog eh..^_^ teruja kan..kak eina pun sama teruja tp hee bab menyembang ni kurang sket, sbb jenis malu2 gitu..hee~

Alhamdulillah sejak kt kampung kak eina dh sihat, tak muntah2 lagi n makin selera..Alhamdulillah..

Rindu Nad jugeee...dan sama Zakwan jugee.. ^_^

Ya ALya berkata...

mama zakwan nak tak jumpa ya time raya ni....heheheheh,tapi confirm ya dalam pantang time tu,lagi pun MZ kalau balik teluk intan kalau melalui jalan sekinchan sabak akan lalu jalan depan umah ya......

eB ezrin berkata...

wahhhhhhhhh cayalah... musti bestkan? :)
ps: jom jumper...

ADEEYA berkata...

Eh eh baru tahuu mama duduk area shah alam eh :D

Nisa Greennnpanda berkata...

bestnye dpt jmpe blogger online & offline, hehe..

Myra Jay berkata...

Bestnyer dah jumpa rakan maya.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...